Ο Χαλίλοβιτς έχει κερδίσει δικαίως το μεγαλύτερο κομμάτι της κριτικής, αλλά ο Άρης έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης.

Ο Κροάτης έχει κατορθώσει να στρέψει για μία ακόμη φορά στη καριέρα του όλο τον κόσμο απέναντι του, με τα απίστευτα καμώματα του και έναν όρο που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά το θέμα δε θα έπρεπε καν να φτάσει εκεί. Εξ αρχής η μεταγραφή του Χαλίλοβιτς ήταν μία ιδιαίτερα περίεργη περίπτωση, καθώς ο Άρης δεδομένα γνώριζε ότι ο προπονητής του τον είχε στείλει στην β’ ομάδα της Ριέκα λόγω της κατάστασης του.

Ακόμη και αν οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο, από τη στιγμή που ο Κροάτης κόπηκε στα εργομετρικά, σε κάθε σοβαρή χώρα θα τον έστελναν… από εκεί που ήρθε. Επί οκτώ μήνες υποτίθεται άλλωστε ότι έφτιαχνε την φυσική του κατάσταση στη Κροατία, μέχρι που δεν άντεξε άλλο η Ριέκα μαζί του.

Στην Ελλάδα όμως αντί να τον στείλουμε… πακέτο στη Κροατία, ήταν όλα έτοιμα για να υπογράψει, μέχρι να βάλει όρους τόσο παράλογους που έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Όλο αυτό πρέπει να είναι ένα μάθημα και για τον Άρη και για τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες, να γίνει δηλαδή η υπόθεση Χαλίλοβιτς παράδειγμα… προς αποφυγήν.

loading...

Previous articleΑνακοινώθηκε σε άλλη ομάδα ο Καουλί!
Next article«Στην αρχή τον πέρασαν για ντελιβερά, μετά έπινε και έφαγε ξύλο σε κλαμπ»: Οι Κροάτες δε… χαρίζονται στον Κλέιτον

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here