Οι δύο μπακ του Άρη έχουν να μοιραστούν κοινό ξεκίνημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Μάρτιν Φρίντεκ έγινε ποδοσφαιριστής του Άρη την 13η μέρα του φετινού Αυγούστου, ερχόμενος από θητεία στο ελβετικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Λουκέρνη.

Η προσαρμογή του στην ομάδα ήταν άμεση, κάτι που φάνηκε απαραίτητο για τους «κιτρινόμαυρους», αφού ο Τσέχος χρησιμοποιήθηκε ως βασικός στην πρεμίερα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο, στις 18 Αυγούστου, πραγματοποιώντας μάλιστα και μια πολύ καλή εμφάνιση.

Το όλο σκηνικό θυμίζει την περσινή περίπτωση του Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 8 Αυγούστου του 2023 από τον Άρη, ως άμεσος αντικαταστάτης του Σαλέμ Εμπακατά.

Οι ελλείψεις στα στόπερ έφεραν τον Οντουμπάτζιο στο κέντρο της άμυνας και τον Ισπανό στο δεξί άκρο αυτής, σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, που διεξήχθη στις… 10 Αυγούστου!

Ο Μοντόγια κατέγραψε ένα πολύ καλό ντεμπούτο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του Άρη με 1-0, μόλις δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οι δύο προαναφερόμενες εμφανίσεις των δύο μπακ του Άρη έχουν τοι κοινό της αμεσότητας και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο ρόλος του Φρίντεκ στη συνέχεια της σεζόν.


Previous articleΛαμία: Το πρώτο του Βλαχομήτρου έφερε την πρώτη καλή αρχή
Next articleΠαναθηναϊκός – Πελίστρι: Όλα τα οικονομικά δεδομένα & το συμβόλαιο του Ουρουγουανού στους «πράσινους»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here