Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταγραφικό… οργασμό και προχωράει αρκετά ανοιχτά μέτωπα τα οποία έχει. Οι υποθέσεις Μεϊτέ και Μαντί Καμαρά έχουν μπει σε πρώτο πλάνο, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας πιστοί στο πλάνο τους, προχωρούν και τις περιπτώσεις Τσιφτσή και Θυμιάνη.

Στη συμφωνία ΠΑΟΚ και Αστέρα για τον 24χρονο κίπερ υπάρχει ένα αρκετά χαμηλό χρηματικό αντίτιμο, περίπου 300χιλ. ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως έχει μπει ένα αρκετά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 30%. Ένα… παράλληλο αντίτιμο για τη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων φαίνεται πως είναι ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Καβαλιώτης μπακ αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρονιάς αγωνιζόμενος σε 11 παιχνίδια και όπως φαίνεται υπάρχει πρόθεση των Αρκάδων να διατηρήσουν μόνιμα τον 24χρονο στο ρόστερ. Οπότε όσο προχωράει η μια υπόθεση πολύ πιθανό να δούμε να προχωράει και η άλλη.

Ο Λύρατζης έχει ενεργό συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας ως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο ούτως ή άλλως μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Τρίπολης. Μέχρι τώρα ο Έλληνας αμυντικός μετρά 64 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

loading...

Previous article«Πικρή» νίκη για Λάμπρου και Εξέλσιορ που υποβιβάστηκε στη Β’ Ολλανδίας (vids)
Next articleΓερεμέγιεφ: «Περνάω καλά στον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να παίζω παραπάνω»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here