Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τα τελευταία 24ωρα ξανά την υπόθεση του Φεντόρ Τσαλόφ. Ο Ρώσος επιθετικός ανήκει στην Τσσκα Μόσχας και οι Θεσσαλονικείς είχαν ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν ωστόσο τότε δεν είχε προχωρήσει.

Σε ένα από αυτά τα αφιερώματα, υπάρχει αναφορά για τον 26χρονο φορ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από τον βετεράνο αμυντικό της ομάδας, Ντμίτρι Γκαλιάμιν που αναφέρει πως δεν τον βλέπει να φοράει για πολύ ακόμα την φανέλα του συλλόγου από την Μόσχα, λέγοντας πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

«Νομίζω ότι ο Φεντόρ θέλει να φύγει και να παίξει στο εξωτερικό, γιατί ο καιρός περνάει για αυτόν. Επομένως η άποψή μου είναι ο Τσαλόφ πως πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν με την ΤΣΣΚΑ για να τραβήξει την προσοχή με τις εμφανίσεις του. Ο Φεντόρ είναι ένας δυνατός ποδοσφαιριστής με πολύ καλά προσόντα για το ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ακόμα και φαίνεται ότι έχει το κίνητρο να δοκιμάσει ξανά (σ.σ είχε περάσει από την Βασιλεία) τον εαυτό του στην Ευρώπη».


Previous articleΆμεση και ευθεία διάψευση του Παναθηναϊκού για Αντούνα: «Δεν υπάρχει θέμα Αντούνα για εμάς»
Next article«Η Ζάγκρεμπ έχει κάνει καλύτερη πρόταση για Κόρντομπα, απ’ ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here