Ο Στέφανος Τζίμας εδώ και λίγη ώρα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Νυρεμβέργης τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν. Ο 18χρονος παραχωρήθηκε δανεικός στους Γερμανούς και στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 18+2εκ. ευρώ.

Ούτε εκεί όμως ο νεαρός φορ θα χάσει τη… σύνδεση του με τον ΠΑΟΚ, αφού τεχνικός διευθυντής στην ομάδα είναι ένας πρώην των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Όλαφ Ρέμπε. Ενώ ρόλο όπως φαίνεται τουλάχιστον ως προς το να προτείνει τον παίκτη στους ανθρώπους του κλαμπ έπαιξε και ο Γιώτης Χατζηαλεξίου, Ελληνογερμανός που εργάζεται στο τιμ του Ρέμπε.

Στις δηλώσεις του πάντως οι άνθρωποι της Νυρεμβέργης εμφανίζονται εξαιρετικά χαρούμενοι, αφού εκτός από τον προπονητή του Τζίμα, Μίροσλαβ Κλόζε και ο Ρέμπε αποθέωσε το ταλέντο του Έλληνα φορ.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, τόνισε: 

«Ο Στέφανος είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα και είχε πολλές προτάσεις. Πολλοί λίγοι είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ερχόταν τώρα στη Νυρεμβέργη».

Στο σχετικό ρεπορτάζ που φιλοξενείται σε μέσο της Γερμανίας, γίνεται επίσης αναφορά στο γεγονός πως σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η άριστη σχέση του ίδιου με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και η παρουσία του Γιώτη Χατζηαλεξίου, ο οποίος είναι Ελληνογερμανός (κατέχει σχετική θέση στο τιμ του Ρέμπε) και θα βοηθήσει τον νεαρό επιθετικό στο νέο του περιβάλλον.

loading...

Previous articleΕπίσημο: Παίκτης της Ρακόφ ο Βασίλης Σουρλής (vid)
Next articleΤο αγωνιστικό προφίλ του Ντράγκοβιτς που αρέσει στον Ολυμπιακό (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here