Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ψάχνει επιθετικό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν σε πρώτο πλάνο για πάνω από δύο εβδομάδες τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ όμως η… χαλαρότητα του τελευταίου που ίσως φαίνεται να ψάχνει κάτι άλλο στρέφει τους Θεσσαλονικείς σε άλλες λύσεις.

Το όνομα του Μπρούνο Πέτκοβιτς είναι εδώ και πολύ καιρό στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και μάλιστα αρέσει πολύ στον Λουτσέσκου. Πλέον φαίνεται πως αυτό είναι που ανεβαίνει στην κορυφή των επιθυμιών των πρωταθλητών Ελλάδας. Άλλωστε η περίπτωση του ίσως είναι πιο βατή οικονομικά από του Δανού φορ της Εσπανιόλ.

Όταν ο ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει την ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή το transfergeeks είχε προχωρήσει σε μια πλήρη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων που θα έπρεπε να βρει μπροστά της η Ένωση και παρόμοια αναμένεται να είναι τα νούμερα και για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που είναι ένα μεγάλο συν για τους Θεσσαλονικείς είναι η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στην Ευρώπη – έχοντας απορρίψει πρόταση από Σ. Αραβία – αλλά και το δέλεαρ της εισόδου στο League Phase του Champions League που προσφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here