Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αντίπαλο τον χρόνο στην υπόθεση Πέτκοβιτς.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ, με το όνομα του Πέτκοβιτς να είναι αυτό που παίζει «δυνατά» για τους Θεσσαλονικείς. Πρόκειται για μία δεδομένα ενδιαφέρουσα υπόθεση, που δεν είναι όμως καθόλου εύκολη.

Ο 29χρονος έχει δεχθεί κρούσεις και από τη Σαουδική Αραβία, με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μην είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει εάν δεν καταβληθεί η ρήτρα του. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες η ρήτρα ανεβαίνει!

Εάν μία ομάδα ήθελε να σπάσει το συμβόλαιο του Πέτκοβιτς με τη Ντιναμό έως τις 30 Ιουνίου θα έπρεπε να καταβάλλει 2.000.000 ευρώ. Πλέον αυτός ο αριθμος έχει γίνει 2.500.000 εκατομμύρια, αλλά θα ανέβει κι άλλο.

Έτσι αν ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει δικό του τον Πέτκοβιτς μπορεί να το πράξει έως τις 15 Ιουλίου δίνοντας στους Κροάτες 2,5 εκατομμύρια, εάν η συγκεκριμένη ημερομηνία περάσει, η ρήτρα ανεβαίνει και πάλι.

Ασφαλώς και πρόκειται για μία πιεστική κατάσταση, αλλά ιδανικά ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να καθυστερήσει περισσότερο το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here