Ο ΠΑΟΚ προχωρά δυνατά τον μεταγραφικό σχεδιασμό τα τελευταία 24ωρα και ήδη έχει προχωρήσει δύο υποθέσεις. Αυτή του Φεντόρ Τσαλόφ μάλιστα που έγινε γνωστή από την Παρασκευή (19/7) φαίνεται πως βαίνει προς την ολοκλήρωση της. Πιο συγκεκριμένα ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ αναφέρει πως ο 26χρονος φορ είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όπως ανέφερε ο Καρπόφ στο Telegram: «Ο Τσάλοφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με ετήσιες απολαβές 1,3 εκατ. ευρώ συν 300.000 σε μπόνους». Ενώ όσον αφορά τη ρήτρα που θα καταβάλλουν οι Θεσσαλονικείς, αυτή είναι στα 3εκ. ευρώ που ήταν και η συμφωνημένη, εφόσον υπήρχε ευρωπαϊκή ομάδα που ήθελε να τον αποκτήσει.

Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι «ο Τσαλόφ αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή πριν τις 24 Ιουλίου». Αυτή η ημερομηνία είναι πριν την ερχόμενη Τετάρτη που είναι και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα (24/7 20:30), επομένως αν όλα κυλήσουν όπως αναφέρει ο Καρπόφ οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Τις θετικές εξελίξεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας, επιβεβαιώνουν και τα Ρωσικά ΜΜΕ με την «SportExpress», να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο “δικέφαλος” είναι ο πρωταθλητής στην Ελλάδα, με τη χρηματιστηριακή αξία του να μην απέχει πολύ από της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σ’ ότι αφορά την αξία της ομάδας στην ιστοσελίδα του Transfermarkt, δεν είναι τόσο πίσω από την ΤΣΣΚΑ – 78 εκατ. ευρώ έναντι 92. Και με τη μεταγραφή του Ρώσου (αποτιμάται στα 11 εκατ. ευρώ), οι σύλλογοι θα αλλάξουν θέσεις»…

Σημαντικός παράγοντας, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας, έπαιξε το γεγονός ότι ο Τσάλοφ ήθελε να φύγει από τη ΤΣΣΚΑ για να δοκιμάσει την τύχη του ξανά σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League να είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον Ρώσο επιθετικό.

«Ο Τσάλοφ είναι 26. Σε μια κρίσιμη ηλικία για να “κατακτήσει” την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής αυτή η μεταγραφή εγείρει μεγάλα ερωτηματικά και αμφιβολίες. Αλλά ας εμπιστευτούμε την επιλογή του Φεντόρ, πιθανότατα ζύγισε τα πάντα προσεκτικά και συμβουλεύτηκε σωστούς ανθρώπους. Ίσως ο ΠΑΟΚ να είναι το εφαλτήριο από το οποίο ο Ρώσος φορ θα μεταπηδήσει σ’ ένα κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης».


Previous articleΟλυμπιακός: Ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Πιρόλα! (pic)
Next articleΠέτυχε γκολάρα στο ντεμπούτο του ο Τζόλης, αλλά η Μπριζ έχασε τον τελικό του Σούπερ Καπ (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here