Γερμανικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με μεταγραφική υπόθεση παίκτη πρωταγωνιστή τη σεζόν που μας πέρασε. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Ζανκτ Πάουλι Μαρτσέλ Χάρτελ ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Bundesliga 2 και αποχωρεί από την ομάδα.

Πρόκειται για κεντρικό μέσο που έχει αρκετά γκολ, αφού διατηρεί καλή επαφή με την αντίπαλη περιοχή και βοήθησε τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του, που έφτασε ως την άνοδο στη Bundesliga κατακτώντας το πρωτάθλημα. Με 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 παιχνίδια, είχε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία, ωστόσο δεν τα βρήκε στους όρους της ανανέωσης του συμβολαίου και αποχωρεί από την ομάδα του Αμβούργου.

Σύμφωνα, λοιπόν, την ίδια ιστοσελίδα η περίπτωση του Χάρτελ αρέσει στον ΠΑΟΚ, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

«Ο Μαρσέλ Χάρτελ βρίσκεται στην ατζέντα της Τραμπζονσπόρ και την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στην Τουρκία για να συμφωνήσει στις λεπτομέρειες της μεταγραφής», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του εξωτερικού.

loading...

Previous article«Έχει πρόταση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Λιβάγια»
Next articleΤο who is who του Μαρσέλ Χαρτέλ που «στέλνουν» στον ΠΑΟΚ (vids)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here