Δημοσίευμα τις προηγούμενες μέρες που συνέδεσε τις τέσσερις ομάδες, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο ατζέντης του Άντον Μίραντσουκ, Βάντιμ Σπίνεφ. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρθηκε στους πρωταθλητές Ελλάδας λόγω της σύνδεσης του Ιβάν Καρπόφ με την οικογένεια Σαββίδη.

Ο Ρώσος μάνατζερ διέψευσε τον Ιβάν Καρπόφ για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να μιλήσουν μελλοντικά από τη στιγμή που ο Μίραντσουκ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τονίζοντας παράλληλα πως επιθυμία του είναι ο πελάτης του να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλατάσαραι.

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων ο Βαντίμ Σπίνεφ σε συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα: 

Για το ελληνικό ενδιαφέρον που αποκάλυψε ο Ιβάν Καρπόφ για τον πελάτη του, τον Αντόν Μίραντσουκ: «Προφανώς, ο Καρπόφ επικοινωνεί πολύ καλά με ορισμένους αμφιλεγόμενους μάνατζερ. Πριν από δύο μήνες υποστήριξε ότι έγινε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει καν διαπραγματεύσεις». 

-Για το αν ειναι πιθανή μια μεταγραφή του Μίραντσουκ στον ΠΑΟΚ: «Τώρα ο Μίσα Προκόπετς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα επικοινωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Έχει την εξουσιοδότηση από εμάς, είναι ένας στενός μας συνεργάτης. Θα μιλήσει με τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο του συλλόγου, θα μεταφέρει όλες τις απόρρητες πληροφορίες και όλες τις προεκτάσεις που θα είναι υπέρ και κατά. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεταγραφή. Προσωπικά θέλω ο Άντον να μετακομίσει στη Γαλατασαράι, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο. Αλλά η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από την απόφαση του και τις προσφορές που θα έχει».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here