Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Άνταμ Τσέριν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρέθηκε αποτυπώθηκε και στα γήπεδα της Γερμανίας, με τον Σλοβένο μέσο να είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της Εθνικής του στην πορεία της ως και τους «16» της διοργάνωσης.

Άλλωστε πριν το Euro υπήρχε πολύ έντονη συζήτηση για τον παίκτη αναφορικά με την μη ως τότε ανανέωση του συμβολαίου του. Κυρίως υπήρξε πίεση από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αμίρ Ρούζνιτς με τον οποίο πλέον οι «πράσινοι» έχουν κάκιστες σχέσεις. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου προς τον 25χρονο μέσο, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο 25χρονος δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αναγνωρίζοντας την αύξηση στην αξία του αλλά και τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά που αναμένεται να φτάσει στα χέρια του Τσέριν θα είναι μια πρόταση με τριπλασιασμό αποδοχών, φτάνοντας τις 750χιλ. και 800χιλ. ευρώ εφόσον υπάρξουν και κάποια μπόνους.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here