Η σεζόν ολοκληρώνεται και στους Πειραιώτες θέλουν να χτίσουν ήδη την ομάδα για τη νέα χρόνια. Έτσι έχουν αρχίσει να έχουν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές του οποίους θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους, όπως ο Ελ Κααμπί, αλλά και δανεικούς που θέλουν να μονιμοποιήσουν.

Μια τέτοια περίπτωση παίκτη φαίνεται πως είναι ο Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Όρτα. O 27χρονος μετρά μέχρι τώρα 18 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό από τον Γενάρη όταν και αποκτήθηκε και φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία παίκτη και των ανθρώπων του συλλόγου για να μείνει ο Όρτα και τα επόμενα χρόνια στο λιμάνι.

Η οψιόν αγοράς του παίκτη ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ και οι Πειραιώτες φαίνεται πως έχουν έρθει ήδη στις πρώτες απαραίτητες επαφές με την Μπράγκα ώστε αυτό να γίνει και πραγματικότητα. Το βέβαιο είναι πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να κοιτάξουν πολύ προσεκτικά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής αφού οι μόνοι των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2027 και δεν μπορούν να αποχωρήσουν φέτος είναι οι Τσικίνιο και Έσε.

Εκτός του Πορτογάλου ακόμα λήγουν τα συμβόλαια των, Αλεξανδρόπουλου, Μαντί Καμαρά, Ιμπόρα, Φορτούνη και Καρβάλιο με κάποιους από αυτούς να είναι και δανεικοί.

loading...

Previous articleΠλησιάζει στον πάγκο του Ατρομήτου ο Πάμπλο Γκαρσία!
Next articleΤέλος οι Άλχο και Μπαριέντος από τον Βόλο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here