Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτη στα χαφ και ένα από τα ονόματα με τα οποία συνδέθηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ο Νίκλας Ντορς. Ο 26χρονος μέσος της Άουγκσμπουργκ δεν υπολογίζεται και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

O Ντορς βρίσκεται στη Γερμανία από το 2021 και μετράει με την Άουγκσμπουργκ 2 γκολ και 1 ασίστ σε 66 συμμετοχές. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την περίπτωση του όπως μεταδίδουν και Γερμανικά ΜΜΕ.

“Η Άουγκσμπουργκ αναζητά ομάδα που θα αποκτήσει τον Νίκλας Ντορς, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο 26χρονος μέρος προτάθηκε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έδειξαν κάποιο μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Ο Ντορς προσφέρθηκε στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, που αναζητά αμυντικό χαφ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας αρνήθηκαν να ασχοληθούν με την περίπτωση του. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια για τον Βαυαρό μέσο. Μια μετακόμιση στο Βέλγιο, για την ακρίβεια στην Άντερλεχτ απέτυχε πρόσφατα και αναζητά ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του” αναφέρουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Ο Ντορς έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την Άουγκσμπουργκ που το καλοκαίρι του 2021 έβγαλε από τα ταμεία της 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Γάνδη.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here