Το Transfermarkt, ιστοσελίδα με συλλογή δεδομένων για ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο, έκανε νέα ενημέρωση στις χρηματιστηριακές αξίες των ποδοσφαιριστών, με τον Μπαπέ να επιστρέφει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

ΚΙΛΙΑΝ ΜΠΑΠΕ

Ένας από τους καλύτερους και για αρκετούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Μουντιάλ, Κίλιαν Μπαπέ, “εκτόξευσε” τη χρηματιστηριακή του αξία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, φτάνοντας τα 180 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Η τρομερή του πορεία με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας και το γεγονός πως βγήκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, κάνοντας μάλιστα και χατ τρικ στον τελικό, ήταν αρκετά για να επιστρέψει στην κορυφή της λίστας με τις χρηματιστηριακές αξίες των ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο.

Ο Γάλλος, ξεπέρασε τον δεύτερο στη σχετική λίστα, Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική του ομάδα, αλλά σημειώνει μια τρομερή πορεία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας μάλιστα και στο ματς με τη Λιντς, τα 20 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, σε μόλις 14 παιχνίδια.

ΜΠΟΥΚΑΓΙΟ ΣΑΚΑ

Στο club των 100 εκατομμυρίων εντάχθηκε και ο Μπουκάγιο Σάκα, ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ η οποία σημειώνει μια φανταστική πορεία πρωταθλητισμού, στο πρώτο μισό της σεζόν του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός Άγγλος άσσος, είχε καταλυτικό ρόλο στα παιχνίδια της Αγγλίας, όσο τα “Τρία Λιοντάρια” ήταν στη διοργάνωση και μάλιστα ήταν στην καλύτερη 11αδα του τουρνουά από το γνωστό γαλλικό Μέσο “L’Equipe”.

ΓΙΟΣΚΟ ΓΚΒΑΡΝΤΙΟΛ

Άνοδο 15 εκατομμυρίων στη χρηματιστηριακή του αξία είδε ο στόπερ της Λειψίας και της Εθνικής Κροατία, Γιόσκα Γκβαρντιόλ, γεγονός που τον τοποθετεί στη θέση νούμερο ένα, σε χρηματιστηριακή αξία στους κεντρικούς αμυντικούς όλου του κόσμου.

Η νέα χρηματιστηριακή αξία του Κροάτη νεαρού στόπερ, είναι τα 75 εκατομμύρια ευρώ, με ομάδες από όλο τον κόσμο, όπως την Τσέλσι, να βολιδοσκοπούν την περίπτωση της μεταγραφής του, με την Λειψία να έχει το πάνω χέρι στις όποιες διαπραγματεύσεις προκύψουν, μιας και διατηρεί συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

ΕΝΖΟ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Από τη σχετική λίστα, δε θα μπορούσε να λείπει ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο θα “μαλώσουν” η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Ο Αργεντίνος χάφ πρωταγωνίστησε μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, βλέποντας τη χρηματιστηριακή του αξία από τα 35 εκατομμύρια ευρώ στα οποία βρισκόταν, να ανεβαίνει στα 55.

Δύο αγγλικοί σύλλογοι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Τσέλσι, ετοιμάζονται να “σπάσουν” τη ρήτρα αγοράς του από τη Μπενφίκα, δίνοντας το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Φερνάντες διατηρεί συμβόλαιο μέχρι και το 2027 με τη Μπενφίκα, το οποίο φαίνεται όμως πως δε θα εξαντλήσει.

loading...

Previous articleΜήπως ήρθε η ώρα για τον Μανδά να κάνει το βήμα παραπάνω; (Analysis)
Next articleΘέλει Κονγκόλο ο Λεβαδειακός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here