Ο Αργεντίνος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση όντας ο MVP της επιστροφής του Λεβαδειακού απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Το 2-0 υπέρ του Πανσερραϊκού, με το οποίο αυτός και ο Λεβαδειακός πήγαν στα αποδυτήρια, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό έμοιαζε για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, που έδειχνε πως δεν θα καταφέρει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Ο άνθρωπος που βάλθηκε να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού ήταν ο Γκιγιέρμο Μπάλτζι, με τον 23χρονο Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να ενεργοποιεί την επίθεση των Βοιωτών.

Αφού πρώτα σκόραρε για να μειώσει και να βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι, στη συνέχεια κατάφερε να αποφασίσει σωστά μέσα στην περιοχή, φέρνοντας τον Ρόμο σε θέση βολής, πράξη που έφερε και το τελικό 2-2.

Τα 0.37 expected goals έδιναν καλές πιθανότητες στον Αργεντίνο, όμως αυτός τις αξιοποίησε για να κάνει το 2-1, ενώ πρόσφερε 3 σουτ στους συμπαίκτες του, με άλλες τόσες επαφές στην περιοχή του Γκουγκελασβίλι.

Βέβαια δεν έλλειψε ούτε η δημιουργία για τον Μπάλτζι, που μέτρησε το εξαιρετικό 27/30 στις γενικότερες πάσες και το αψεγάδιαστο 5/5 στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, εκεί οπού φτιάχνονται οι προϋποθέσεις.

Παράλληλα, έλαβε 24 φορές την μπάλα από τους παίκτες του Λεβαδειακού, λειτουργώντας ως ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα της Βοιωτίας.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν σε καμία περίπτωση πως δεν προσπάθησε και στην άλλη πλευρά του γηπέδου, εκεί οπού μέτρησε 3 επεμβάσεις, με 2/5 αμυντικές μονομαχίες και ένα πετυχημένο τάκλιν.

Συνοπτικά, ο Γκιγιέρμο Μπάλτζι είχε τον ρόλο που περίμεναν οι άνθρωποι του Λεβαδεικού όταν τον απέκτησαν, λειτουργώντας ως ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο και «υπογράφοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του μέσα στις Σέρρες.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here