Ο Γιόσιπ Μίσιτς που είχε περάσει για 1.5 χρόνο από τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη σεζόν επί Αμπέλ Φερέιρα είχε βγάλει μάτια. Πλέον έχει καθιερωθεί στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μπαίνοντας στα καλύτερα χρόνια της καριέρας έχει βλέψεις μόνο προς τα πάνω.

Ο Μίσιτς που παίζει στη Ντιναμό πίσω από τους προωθημένους χαφ, κάνει άλλη μια καλή σεζόν και ανεβάζει την αξία του συνεχώς, χτυπώντας τη πόρτα της εθνικής του ομάδας, με το όνομα του να παίζει και για πιθανή μεταργαφή! Φέτος έχει 29 συμμετοχές με 2 ασίστ και η ομάδα του είναι άνετα στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Εκεί βέβαια θα αντιμετωπίσει παίκτες παγκόσμιας κλάσης που στις ομάδες τους είναι βασικοί και αναντικατάστατοι, όπως ο Μόντριτς, ο Κόβασιτς και ο Μπρόζοβιτς. Ο Μίσιτς έχει παίξει στην <<Χρβάτσκα>> αλλά μόνο 2 φορές το 2017.

Ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι ο ΠΑΟΚ, που ενώ όταν ήταν δανεικός ο παίκτης από τη Σπόρτινγκ δεν ενεργοποίησε την οψιόν,που ήταν γύρω στα 3 εκατομμύρια.

Για να θυμίσουμε ο παίκτης τότε είχε αρρωστήσει βαριά, με την καριέρα του να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς κανένας δε μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα ήταν σε θέση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο μαχητής της ζωής, Μίσιτς κέρδισε την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και πλέον βρίσκεται στα καλύτερα του, περιμένοντας να κάνει το βήμα παραπάνω.

loading...

Previous articleΑνανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Χάμες σύμφωνα με Ιταλικά μέσα!
Next articleΟ παίκτης του Παναθηναϊκού που έρχεται να δει η Κοπεγχάγη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here