Τι αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το Gazzetta dello Sport, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ προπονητή της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο.

Στη σημερινή έκδοση της ιταλικής «Gazzetta dello Sport» αναφέρεται πως το μέλλον του τεχνικού της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο πρέπει να θεωρείται αβέβαιο, ενώ Νούνο Εσπίριτο Σάντο αναμένεται να αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ παρότι επετεύχθη ο στόχος της παραμονής στην Premier League.

Όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Μιλάμε για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία ιστορική αγγλική ομάδα, που ανήκει στον Ευάγγελο Μαρινάκη, στον οποίο ανήκει και ο Ολυμπιακός, η επόμενη αντίπαλος του Ιταλιάνο στον τελικό του Conference, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Μετά τις φήμες, που συνέδεαν τον Ιταλιάνο με Μπολόνια, Τορίνο και Νάπολι, εμφανίζεται ένας ακόμη μνηστήρας του νυν προπονητή της Φιορεντίνα, του οποίου η απόφαση για το μέλλον θα επισημοποιηθεί, ωστόσο, μόνο μετά τον τελικό του».

Να σημειωθεί πως αν οι «βιόλα» σηκώσουν την κούπα, το συμβόλαιο του Ιταλίανο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα έως το 2025. Ωστόσο, οι άνθρωποι των «βιόλα» έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν προπονητή, , με το όνομα του Αλμπέρτο Ακουιλάνι να ακούγεται έντονα.

loading...

Previous articleΣτο γήπεδο μαζί με τον Καρυπίδη ο αδερφός του Σέρχιο Ράμος για ενδεχόμενη συνεργασία!
Next articleΟ Αστέρας Τρίπολης προσπαθεί για την παραμονή του Λύρατζη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here