Ο Μαντι Καμαρά αν και το συμβόλαιο του ολοκληρωνόταν τυπικά στο τέλος του Ιουνίου, αποχαιρέτησε ήδη με δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ και το ότι πλέον πήρε… ελευθέρας από τους Πειραιώτες ίσως ανοίγει το δρόμο για να «ανηφορίσει» προς Θεσσαλονίκη.

Το μήνυμα του Αφρικανού μέσου: «Το να λες αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο. Αυτή η ομάδα ήταν για μένα ένας μεγάλος ‘ναός’ γνώσης για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε κάτι τέτοιο όταν κοιτάζω πίσω και βλέπω ότι έπαιξα εκαντοντάδες ματς για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει πολύ περήφανο.

Ήταν ένα πολύ μεγάλο προνόμιο να εκπροσωπήσω αυτήν την ομάδα και να κατακτήσω αρκετά τρόπαια. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και που στην περίοδο που ήμουν στην ομάδα μοιράστηκα τα αποδυτήρια με φανταστικούς συμπαίκτες και έμαθα πολλά δίπλα τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του staff και τον κόσμο και να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα. Μαντί Καμαρά». 

loading...

Previous articleΑυτός είναι ο Κανγκά που συνδέεται με τον ΠΑΟΚ (vids)
Next article«Κλείνει μέσα στην εβδομάδα στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here