Πρόκειται για έναν εκ των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να πληροί αρκετές προϋποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή για τον πάγκο του και μπορεί ο Γκατούζο να είναι το πρώτο φαβορί, την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές για την ομάδα του Πειραιά.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις, είναι αυτή του Πορτογάλου, Μπρούνο Λάζε. Πρόκειται για προπονητή ο οποίος είναι σε καλή ηλικία (46 ετών) ενώ στο παρελθόν στην Ελλάδα έχουμε δει Ίβηρες προπονητές να πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό.

Το πιο σημαντικό βέβαια σε ότι έχει να κάνει με τον Λάζε είναι ότι παρά το ότι δεν είναι «μεγάλος» σε σύγκριση με τους περισσότερους συναδέλφους του, έχει σημαντικές εμπειρίες. Έχει κατακτήσει δύο τίτλους στη Πορτογαλία ως τεχνικός της Μπενφίκα, ενώ έχει και δύο διακρίσεις ως προπονητής της χρονιάς στη Πορτογαλία.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι ο Λάζε δοκιμάστηκε και μακριά από τη Πορτογαλία. Πήρε μία πρώτη «γεύση» από Premier League μένοντας για κάτι περισσότερο από έναν χρόνο στη Γουλβς, κερδίζοντας και τη διάκριση ως προπονητής του μήνα για τον Ιανουάριο του 2022.

loading...

Previous articleΑποκάλυψη του Οτσόα – «Έχω πρόταση από Ελλάδα»
Next articleΗ ΑΕΚ πόνταρε στον Σβάρνα και δικαιώθηκε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here