Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως γίνεται η καλύτερη (έστω και εσωτερική) μεταγραφή των “ερυθρολεύκων”.

Ο Ολυμπιακός, δείχνει πως βρήκε την καλύτερη μεταγραφή του, μέχρι τώρα, για τη φετινή σεζόν, στο πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη.

Ο Έλληνας επιθετικός μέσος και πρώην αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, κάνοντας τον Ολυμπιακό να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Μίτσελ, είδε μεγάλη αναβάθμιση στην ήδη ανεβασμένη της μεσοεπιθετική γραμμή, που είχε ήδη τους Χουάνγκ και Χάμες Ροντρίγκεζ.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (τα οποία αντλήθηκαν μέσω WyScout), ο Κώστας Φορτούνης στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είδαμε να έχει 116 ατομικές ενέργειες, εκ των οποίων το 72% ήταν επιτυχημένες.

Στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, ο Κώστας Φορτούνης, είχε 7 επιτυχημένες πάσες από τις 12 που πραγματοποίησε, ενώ από τις 7 ντρίμπλες που πραγματοποίησε, οι 5 ήταν επιτυχημένες.

Στη μέχρι τώρα πορεία του, ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει πρόβλημα στην επιθετική του λειτουργία, γεγονός που έχρηζε την ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ φορ αλλά και ενός επιθετικού μέσου που θα μπορούσε να πλαισιώνει τον Χάμες Ροντρίγκεζ.

Η ανάγκη αυτή, μετά από τις τελευταίες εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη, δείχνει να εξασθενεί, μιας και ο έμπειρος Έλληνας ποδοσφαιριστής, φώναξε “παρών” στον προπονητή του για την επιστροφή του στη βασική 11αδα.

loading...

Previous article«Είναι ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι τα περί εμπλοκής της ΑΕΚ με τον Μαντσίνι»
Next articleΟ Πάρντιου ζήτησε από τον Καρυπίδη να του φέρει τον Καμαρά!

1 COMMENT

  1. […] Ο Έλληνας επιτελικός μέσος δείχνει να έχει επιστρέψει στη καλύτερη κατάσταση που βρισκόταν, κάνοντας τη διαφορά για τον Ολυμπιακό με γκολ και ασίστ στα τελευταία παιχνίδια. Το TransferGeeks εξήγησε γιατί ο Φορτούνης είναι η κορυφαία μεταγραφή των ερυθρ…. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here