Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βαίνει η περίπτωση του Ομάρ Κόλεϊ της Μπεσίκτας για τον ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος Αφρικανός σέντερ μπακ βρίσκεται στην… πόρτα της εξόδου από την Μπεσίκτας και μάλιστα όχι προς πώληση αλλά ως ελεύθερος.

Μεταξύ του παίκτη και των πρωταθλητών Ελλάδας όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ αλλά και από τους Τούρκους, υπάρχει συμφωνία για 1+1 έτος συμβολαίου. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι ο Γκαμπονέζος θα εισπράττει 1.2εκ. ευρώ το χρόνο.

Το… κόλλημα που υπάρχει αλλά αναμένεται να λυθεί είναι πως ο Αφρικανός θέλει να πάρει αποζημίωση από το club της Τουρκίας για να λύσει το συμβόλαιό του. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα και έτσι είναι πολύ πιθανό τα επόμενα 24ωρα και ο 31χρονος να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

«Ο Ομάρ Κόλεϊ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τον κατακρίναμε πολύ, είναι συζητήσιμο το αν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της Μπεσίκτας, αλλά ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος. Φεύγει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, όπως ο Μουλέκα. Ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα για τον Αμπουμπακάρ», έγραψε στο «Χ» ο Τούρκος παρουσιαστής και μέλος της Μπεσίκτας, Μπουλέντ Ουσλού.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here