Το όνομα του Ντομινίκ Κοτάρσκι παίζει έντονα στη μεταγραφική επικαιρότητα και ιδιαίτερα στα Ιταλικά ΜΜΕ. Ο Κροάτης σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από την Τρίτη (11/6) βρίσκεται στη λίστα της Πάρμα και της Ίντερ, αλλά και όχι μόνο και μάλιστα οι «παρμέντσι» φέρεται να κατέθεσαν πρόταση ύψους 2.5 εκατ. ευρώ.

«Όπως είναι αναμενόμενο, δεν είναι μόνο η Πάρμα που ενδιαφέρεται για εκείνον. Αρκετοί σύλλογοι της Serie A παρακολουθούν τον Κοτάρσκι, ο οποίος είναι σε όλες τις λίστες των σκάουτ. Έκανε μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, σε ένα περιβάλλον υψηλής πίεσης που τον κάνει ελκυστικό σε πολλά κλαμπ της Ευρώπης». 

Επίσης αναφέρονται οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ που λένε: «Θα χρειαστούν 10 εκατ. ευρώ για να πειστούν οι Έλληνες, οι οποίοι έχουν ήδη απορρίψει πρόταση από την Αγγλία. Θα πρέπει επίσης να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος μετά από μια σεζόν αυτού του επιπέδου είναι πολύ φιλόδοξος».

Τα δεδομένα είναι πως ο Κροάτης τερματοφύλακας μπροστά στην προοπτική του Champions League αισθάνεται εξαιρετικά με τον ΠΑΟΚ και θα έπρεπε να έχει κάτι εξαιρετικό στα χέρια του για να μπει σε… δεύτερες σκέψεις. Που την τωρινή στιγμή δεν υπάρχει, ούτε προς τον παίκτη ούτε προς την ομάδα.

loading...

Previous articleΗ οικονομική διαφορά ΠΑΟΚ-Μεϊτέ και ο λόγος της καθυστέρησης οριστικής συμφωνίας
Next articleΗ πρόταση των 5εκ. ευρώ του ΠΑΟΚ στον Μαντί Καμαρά και η αλλαγή στάσης του παίκτη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here