Η υπόθεση λύσης του συμβολαίου του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου αν και φαινόταν εύκολη έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και αυτό γιατί οι Ουκρανοί για άγνωστο λόγο εμφάνισαν εξωπραγματικές απαιτήσεις για τον ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε έξι μήνες.

Η Ντιναμό αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, αλλά στην Ουκρανία υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ο Πολωνός αμυντικός να αποχωρήσει ως ελεύθερος και να υπογράψει έτσι στον ΠΑΟΚ.

«Τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ θέλει να λάβει η Ντιναμό για την πρόωρη λύση του συμβολαίου με τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός έχει διορία μία εβδομάδα για να συμφωνήσει με την ομάδα του Κιέβου για τη μεταγραφή, διαφορετικά ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει νέο αμυντικό», τονίζουν στην Ουκρανία και προσθέτουν:

Ο παίκτης θα λάβει ένα συμβόλαιο ύψους 1.000.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο ελληνικός σύλλογος είναι έτοιμος να πληρώσει 200.000 ευρώ για τον αμυντικό, αν και η Ντιναμό θέλει να λάβει 500.000 ευρώ για τον παίκτη και 500.000 ευρώ ως μπόνους. Εάν οι σύλλογοι δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε ο Κεντζιόρα μπορεί να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος».

loading...

Previous articleΣερβία – Euro 2024: Ισοπαλία και αποκλεισμός για Ζίφκοβιτς, Μλαντένοβιτς και Γκατσίνοβιτς
Next article«Οριστικά κλείνει στη Ρίβερ Πλέιτ ο Μπαρέιρο, απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ» (pics)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here