Σήμερα παίζει στον Παναιτωλικό, πριν από μερικά χρόνια ήταν στον δρόμο για το Champions League και τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το ταλέντο του Ανόρ είναι δεδομένο και το TransferGeeks.gr σας ανέλυσε ήδη το τι μπορείτε να περιμένετε από τον Βενεζουελάνο επιτελικό μέσο. Ένα ακόμη… παράσημο πάντως για τον «Χουάνκι» είναι οι συγκρίσεις στις οποίες έμπαινε.

Όταν ήταν στη Μάλαγα ο νυν παίκτης του Παναιτωλικού είχε αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους συμπαίκτες. Θεωρούταν μάλιστα περισσότερο ταλαντούχος σε σχέση με τον Σάμου Γκαρσία που κατέληξε να κάνει μεγάλη καριέρα σε mid-table ομάδες της Ισπανίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τον παίκτη με τον οποίο έμπαινε στην ίδια πρόταση, αυτός ήταν ο Σάμου Καστεγιέχο! Το laopiniondemalaga.es τους χαρακτήριζε ως τους δύο κορυφαίους της ομάδας, με τον προπονητή τους, Χάβι Γκαρσία να… προσυπογράφει πάνω σε αυτό.

Ο Καστεγιέχο κατέληξε με πάνω από 100 συμμετοχές στη Μίλαν, με άλλες τόσες με τη Βιγιαρεάλ και φτάνοντας μέχρι τος ημιτελικούς του Europa League.

Αν μη τι άλλο η συγκεκριμένη σύγκριση λέει κάτι για το ταλέντο που είχε ο Ανόρ, πριν περάσει δυσκολίες με τους τραυματισμούς τους.

loading...

Previous articleVIDEO: Δείτε τον αδερφό του Μαντσίνι που παίρνει ο Παναθηναϊκός
Next articleΠαίρνει Μπρανέσκου ο Ατρόμητος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here