Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί με 32 γκολ σε 48 παιχνίδια βρίσκεται στον τελευταίο μήνα του συμβολαίου του. Αυτό ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Μαροκινός έχει μπροστά του ήδη ενδιαφέρον πολλών ομάδων για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ομάδες τόσο από την Αραβία τον έχουν στη λίστα τους, ενώ έχει ακουστεί και για την Ίπσουιτς και πλέον στους… μνηστήρες του προκρίνεται και η Γαλατάσαραι. Σύμφωνα με το «yeniakit», οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτησή του με τις ευλογίες του προπονητή τους, Οκάν Μπουρούκ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Γαλατάσαραι γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού λήγει θέλει να τον φέρει πίσω στην Τουρκία, μετά το πέρασμα του από την Χατάγιασπορ. Επίσης, αναφέρεται ότι η ομάδα επικοινώνησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και γίνονται έντονες συζητήσεις για συμβόλαιο τριών ετών.

Ενώ όπως έχετε διαβάσει μέσα από το transfergeeks.gr, ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσεγγίσει τον Μαροκινό δίνοντας του αρκετά αυξημένο συμβόλαιο για να παραμείνει στην Ελλάδα.

loading...

Previous articleΈΚΤΑΚΤΟ: Ανακοίνωσε το τέλος του Τερίμ ο Παναθηναϊκός!
Next article«Τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ταλμπί, μέσα σε αυτές και η ΑΕΚ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here