Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στην Κρήτη με ποιόν άλλον, τον συνήθη ύποπτο σκόρερ, τον Βραζιλιάνο Τετέ. Γενικότερα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν το χαρακτηριστικό φέτος πως έχουν πάρει ελάχιστα πράγματα, στο σκοράρισμα από τους φορ τους, ιδιαίτερα μετά τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Ο Ιωαννίδης είχε χαρακτηριστικό έλλειμμα ενέργειας μέχρι τον τραυματισμό του, ο Σπόραρ είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ. Ο Σουηδός φορ πήρε θέση βασικού μετά το χτύπημα του Έλληνα επιθετικού και κόντρα στον ΟΦΗ δεν θύμισε την εικόνα που είχε στα ευρωπαϊκά προκριματικά αλλά και την περσινή σεζόν.

Χαρακτηριστικό είναι πως είχε μόλις 14 σωστές ενέργειες από τις 35 που προσπάθησε να κάνει. Ενώ αντίστοιχα είχε και 11/14 πάσες (80%) και στο κομμάτι που κάτι έδειξε ήταν οι 2/2 πάσες στο τελευταίο τρίτο και οι 4/4 προωθημένες.

Passes/Accurate Vs OFI

Ενώ στο επιθετικό κομμάτι ήταν σχεδόν… άφαντος χωρίς να έχει αποκλειστικά την ευθύνη. Άλλωστε έλαβε μόνο 12 πάσες, ενώ δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου. Δεν είχε ούτε μια τελική προσπάθεια, αναμενόμενα και μηδενικά XGoals, μόλις 1 Shot Assist, μόλις 1/6 επιθετικές μονομαχίες.

Επιπλέον είχε ένα κερδισμένο φάουλ, 1 proggresive run αλλά και δύο επαφές στην αντίπαλη περιοχή.

Touches In Penalty Area VS OFI

Ο 31χρονος θα πάρει και άλλα παιχνίδια, αφού η επιστροφή του Ιωαννίδη θα γίνει προς τα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο το πρώτο του δείγμα επιστροφής ως βασικός δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Άλλωστε ήδη υπάρχει η κουβέντα για ενίσχυση στη θέση τον Γενάρη, που βέβαια έχει να κάνει με τον Σπόραρ, αλλά δεν αφήνει και εντελώς ανεπηρέαστο και τον Σουηδό.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ επιμένει σε αυτό που πολλοί προπονητές φοβούνται να κάνουν
Next articleΠΑΣ Γιάννινα: Στέλνουν 28χρονο προπονητή από την Παραγουάη για αντικαταστάτη του Πομς!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here