Την ανάγκη να αναπληρώσει το τεράστιο κενό του Πάολο Φερνάντες είχε η ομάδα του Βόλου, κάτι που φαίνεται πως κάνει μέσω του Ονδουριανού.

Ο Μίχαελ Τσιρίνος, εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο ανά παιχνίδι τους ανθρώπους του Βόλου αλλά και το φίλαθλο κοινό της χώρας, έχοντας πλέον βρει τα πατήματά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Βόλος απέκτησε τον Τσιρίνος κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, την περίοδο δηλαδή όπου ο Πάολο Φερνάντες θα αποχωρούσε από την ομάδα και θα ενσωματωνόταν στην ΑΕΚ.

Ο Ονδουριανός, έχοντας πλέον συμπληρώσει 10 συμμετοχές με τη φανέλα του Βόλου, δείχνει πως μπορεί να… μπει στα παπούτσια του Φερνάντες και να φέρει εις πέρας τις προσδοκίες στην προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλική ομάδα για να βγει στην Ευρώπη.

Μέσα σε 10 συμμετοχές (9 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο) ο Τσιρίνος έχει δώσει 2 ασίστ ενώ μάλιστα έχει σκοράρει και ένα γκολ.

Ο 27χρονος μέσος, δείχνει πολύ καλά σημάδια στο πρώτο του βήμα στην Ευρώπη, έχοντας και άλλα περιθώρια εξέλιξης, μιας και μέρα με τη μέρα ενσωματώνεται όλο και περισσότερο στη νέα ποδοσφαιρική περιπέτεια που συναντά.

loading...

Previous articleΟ “άλλος” Τάνκοβιτς στο νησί της Αφροδίτης
Next articleΣτην Αδάνα Ντεμίσπορ ο Κέβιν Σονί

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here