Η ιστορία του Μύρτο Ουζούνι και η σχέση του με τον Πορτογάλο σούπερσταρ.

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε την πλευρά του Μύρτο Ουζούνι σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, με τον Αλβανό επιθετικό να έχει χαρακτηριστεί από μέσα της πατρίδας του ως ο Αλβανός Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το προσωνύμιο μόνο τυχαία δεν ήρθε, αφού ο Πορτογάλος ήταν ανέκαθεν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα του Ουζούνι, από τα πρώτα του χρόνια στην Αλβανία, μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, η μοίρα τού έπαιξε ένα… ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς στις 24 Νοεμβρίου του 2020 βρέθηκε απέναντι στη Γιουβέντους, φορώντας τη φανέλα της Φερεντσβάρος, σε αναμέτρηση για τη φάση ομίλων του Champions League.

Ο Ουζούνι είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρονάλντο και μάλιστα κατάφερε να ανοίξει και το σκορ στην αναμέτρηση, πανηγυρίζοντας σαν το είδωλο του.

Η απάντηση του Κριστιάνο ήρθε στον αγωνιστικό χώρο με την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, ενώ ο Μοράτα έδωσε τη νίκη με 2-1 στη Γιουβέντους με γκολ στις καθυστερήσεις.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ουζούνι αντάλλαξε τη φανέλα του με τον Ρονάλντο, ενώ συνομίλησε και με τον Πορτογάλο, σε μια στιγμή που δήλωσε ότι θα το μείνει αξέχαστη.

Δείτε το γκολ στο 0:20 του βίντεο:


Previous articleVIDEO: Ο «εκτελεστής» που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό
Next articleΚαι με τη… βούλα στην ΑΕΚ ο Περέιρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here