Το deal που είχατε διαβάσει μέσα από το transfergeeks, τις προηγούμενες εβδομάδες φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα με τον 19χρονο Έλληνα επιθετικό της Τζένοα, Χρήστο Παπαδόπουλο να είναι έτοιμος να γίνει παίκτης της Γιουβέντους. Όπως όλα δείχνουν πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία για τον παίκτη που κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στον Αετό Μακρυχωρίου και στον Ηρακλή Λάρισας, θα πάει στη Γιουβέντους ως δανεικός και θα υπάρχει οψιόν αγοράς του έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο στο οποίο θα βάλει την υπογραφή του θα είναι διάρκειας 1+4 ετών αν παραμείνει στην ομάδα του Τορίνο και μετά το πέρας του πρώτου έτους που θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Η Γιουβέντους δεν προορίζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για την ανδρική ομάδα αρχικά, αλλά για την Κ23 που διαθέτει και αγωνίζεται στην Primavera. Αξίζει να τονίσουμε πως με την αντίστοιχη ομάδα της Γένοβας, ο Παπαδόπουλος την σεζόν 2023/24 μέτρησε 11 γκολ και 6 ασίστ σε 27 παιχνίδια.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here