Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει τις τελευταίες αγωνιστικές να εντάξει πολύ ενεργά στο ροτέισον του, τους Χρήστο Μουζακίτη και Μπάμπη Κωστούλα. Φυσικά εκτός από το αγωνιστικό πλάνο που χρειαζόταν να αλλάξει και γι’ αυτό μπήκαν οι… μικροί, την είσοδο τους στο ενεργό ροτέισον πιστώνεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός εντόπισε τις αδυναμίες των Πειραιωτών σε ταχύτητα και ανάπτυξη και πέρασε σε παιχνίδια που χρειάστηκαν (σ.σ ο Μουζακίτης έχει πάρει θέση βασικού) τους δύο 17χρονους παίκτες. Όσον αφορά τον Κωστούλα ο 17χρονος φορ του Ολυμπιακού πήρε χρόνο συμμετοχής πρώτα κόντρα στη Λιόν, εκεί όπου έδειξε με το ποδοσφαιρικό του «θράσος» τον… δρόμο και έπειτα έπαιξε ξανά τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Με τους Περιστεριώτες ξεκίνησε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο 69′, ενώ στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε κάτι διαφορετικό με τον 17χρονο να ανταποκρίνεται εξαιρετικά και στον νέο αυτό ρόλο. Πιο συγκεκριμένα ο Κωστούλας αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αντικαθιστώντας τον Ολιβέιρα στη θέση «10».

Μάλιστα ο Κωστούλας έκανε πιθανότατα το καλύτερο του παιχνίδι με τους Πειραιώτες από το ξεκίνημα της σεζόν, δίνοντας μια έξτρα λύση στον Μεντιλίμπαρ σε θέση που ο Ολυμπιακός φαίνεται να δυσκολεύεται να βρει ισορροπίες μετά τη φυγή του Κώστα Φορτούνη.

loading...

Previous articleΜακελελέ: Μετά τον Αστέρα επιστρέφει στους πάγκους σε ομάδα της Championship
Next articleAthens Kallithea: Ο Τζιάνι γίνεται το σημείο αναφοράς στην επίθεση και δίνει.. λύσεις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here