Ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φέρει πίσω στο λιμάνι τον Νταβίντ Κάρμο, ενώ παράλληλα ο Νέλσον Άμπι επιστρέφει στην Αγγλία.

Δυναμικά μπήκε ο Ολυμπιακός και πάλι για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, μιας και ο παίκτης τελικά δεν υπολογίζεται στα βασικά πλάνα των «δράκων». Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους για τον 24χρονο Ανγκολέζο στόπερ, ο οποίος φέρεται να είναι κάτι παραπάνω από θετικός.

Παρά την αισιοδοξία που βγάζουν οι Πειραιώτες, στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, με την Πόρτο να είναι πάντα δύσκολη στις διαπραγματεύσεις. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας παραδέχτηκε προ ημερών ότι πρέπει να γίνουν πωλήσεις για να μειωθεί το χρέος του συλλόγου και ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η αρχική πρόταση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ συν τρία εκατ. με τη μορφή επίτευξης στόχων, αλλά οι «δράκοι» αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 17,5 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση.

Την ίδια ώρα, η ενδεχόμενη άφιξη του Κάρμο στον Ολυμπιακό, στέλνει πίσω στην Αγγλία τον Νέλσον Άμπι. Ο 20χρονος αμυντικός δεν έπεισε ιδιαίτερα τον Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σουόνσι, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here