Η περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε δεδομένα ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, που εξετάζει εδώ και καιρό τον παίκτη. Μάλιστα βλέποντας και τα νούμερα του τις τελευταίες χρονιές, ο Νορβηγός κάνει εξαιρετικά πράγματα στην Λεχ Πόζναν.

Μάλιστα οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από την Πολωνία, κάτι που ήθελε και την περασμένη χρονιά, ωστόσο η πρόταση της Μπεσίκτας ύψους 5εκ. ευρώ απορρίφθηκε. Ο Βέλντε είχε εκφράσει την μεγάλη δυσφορία του και όπως αναφέρεται η Λεχ Πόζναν διπλασίασε τις αποδοχές του, φτάνοντας περίπου τις 600χιλ. ευρώ, κάνοντας τον, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Πριν περίπου δέκα ημέρες, με συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ο Βέλντε εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία του να κάνει το επόμενο βήμα σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παραδέχτηκε πως γνωρίζει το “ενδιαφέρον ομάδων από την Ισπανία και την Ελλάδα”. Μάλιστα κατέθεσε την προτίμησή του για τη La Liga.

Πρόταση από την Ισπανία δεν υπάρχει, οι αξιώσεις της Λεχ Πόζναν έχουν πέσει λίγο, βρίσκονται περίπου στα 5εκ. ευρώ και έτσι ο Ολυμπιακός θα μπορεί να διαπραγματευτεί πιο εύκολα τα χρήματα αγοράς του.


Previous articleRecord: «Η Σπόρτινγκ ενεργοποιεί τη συμφωνία με Ιωαννίδη, πρέπει να πειστεί και ο Παναθηναϊκός» (pic)
Next articleΤο αγωνιστικό προφίλ του Ρακόβιταν που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here