Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες είχε αλλάξει τη στάση προς την Πόρτο και τον Νταβίντ Κάρμο αφού ο Ανγκολέζος δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε με την Πόρτο και έτσι… ψάχτηκε για να αποχωρήσει. Οι Πειραιώτες που δεν είχαν βρει αντικαταστάτη στη θέση του επαναπροσέγγισαν το θέμα και πλέον όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε «happy end».

Πάμε πρώτα στα δεδομένα. Ο Ανγκολέζος σύμφωνα και τον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Μπρούνο, δεν θα βρίσκεται ούτε καν στην αποστολή της αναμέτρησης της Πόρτο κόντρα στη Ρίο Άβε (24/8 20:00). Αυτό επομένως σημαίνει πως ο 24χρονος πλέον ουσιαστικά δεν… υπολογίζεται για λόγους που πιθανότατα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι ψάχνονται για άλλο σέντερ μπακ, ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο για τον Ολυμπιακό.

Το ποσό που ακούγεται είναι στα 15εκ. ευρώ, ωστόσο είναι άγνωστο αν αυτό ισχύει. Και κυρίως είναι άγνωστό πόσο θα είναι το φιξ ποσό και πόσο τα μπόνους, καθώς έχει υπάρξει σενάριο με 11+4εκ. ευρώ, ή και 12+3εκ. ευρώ. Δεδομένο θεωρείται επίσης το πολυετές συμβόλαιο αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει η Πόρτο. Όσον αφορά το συμβόλαιο θα είναι τετραετές ή πενταετές και το ποσοστό μεταπώλησης πιθανότατα 10%.

Έτσι ένας από τους βασικότερους συντελεστές της τεράστιας περσινής ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού, φαίνεται πως θα έρθει ξανά στην Ελλάδα αυτή τη φορά με μόνιμη μεταγραφή, για να γίνει ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here