Ο Ολυμπιακός προχωράει με τη μεταγραφική του ενίσχυση με την απόκτηση του 22χρονου στόπερ, Λορέντσο Πιρόλα. Ο Ιταλός αποτελεί γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ίντερ και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Σαλερνιτάνα έχοντας δύο γεμάτες σεζόν.

H χρονιά 2022/23 ήταν γεμάτη για τον Πιρόλα, αφού αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια στη Serie A, έχοντας και 2 γκολ. Μαζί του σε κάποια από αυτά, σε 3 πιο συγκεκριμένα βρέθηκε σαν κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο γνώριμος μας, πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ, Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Το πρώτο ήταν την 22η αγωνιστική εκείνης της χρονιάς στην εκτός έδρας ήττα από την Βερόνα με 1-0, όπου συνυπήρξαν μέχρι το 80′.

Το επόμενο ήταν η ισοπαλία της 30ης αγωνιστικής κόντρα στην Τορίνο με 1-1, με τον Πιρόλα να ολοκληρώνει το 90λεπτο και τον Εκόνγκ να περνά ως αλλαγή στο 68′. Τέλος στο παιχνίδι της 37ης αγωνιστικής, στο οποίο ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν το 90λεπτο μαζί ως βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο η Σαλερνιτάνα επικράτησε εντός έδρας με 3-2.

Μάλιστα ο Εκόνγκ τότε είχε πετύχει και το γκολ της νίκης για τους Ιταλούς στο 96ο λεπτό. Επομένως ερχόμενος ο 22χρονος στην Ελλάδα θα συναντήσει στα παιχνίδια μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έναν παλιό του γνώριμο από την κοινή τους θητεία στο Σαλέρνο.


Previous articleΛαμία: Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κόστιτς
Next articleΠΑΟΚ: Η ρήτρα του Τσαλόφ και το συμβόλαιο που θέλει ο Ρώσος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here