Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον 24χρονο εξτρέμ, Κρίστοφερ Βέλντε και δουλεύει την υπόθεση του, αφού τον παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και πέρυσι υπήρξε κρούση από τους Πειραιώτες αφού οι απαιτήσεις των Πολωνών ήταν τότε πολύ υψηλές.

Φέτος φαίνεται ότι στην πρώτη επαφή που είχαν οι δύο πλευρές η Λεχ Πόζναν κοστολόγησε τον Νορβηγό στα 6εκ. ευρώ και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να διαπραγματευτούν το συγκεκριμένο ποσό. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού και έχετε διαβάσει και μέσα από το transfergeeks, η επιθυμία του Βέλντε είναι να αποχωρήσει και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Το ποσό που εκτιμάται ότι μπορεί να έρθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι περίπου στα 4-4.5εκ. ευρώ, χρήματα που μοιάζουν αρκετά πιο… προσεγγίσιμα για τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Ενώ να υπενθυμίσουμε ότι προέρχεται από σπουδαία χρονιά όπου σε 39 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here