Ο Χαράλαμπος Κωστούλας πήρε φανέλα βασικού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Βόλο κι έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αρέσκεται στο να δίνει ευκαιρίες σε όσους δουλεύουν και το αξίζουν κάνοντας την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι έδωσε χρίσμα βασικού στον Χαράλαμπο Κωστούλα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι με την U19 το UEFA Youth League έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Κωστούλας σε ηλικία 17 ετών και 79 ημερών έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που αγωνίζεται στην αρχική σύνθεση των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, ξεπέρασε τον Κωνσταντή Τζολάκη, που είχε κάνει το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών και 115 ημερών στο στάδιο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το ρεκόρ, το κατέχει ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών, που αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του Βόλου. Στη δεύτερη θέση είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, που θα αγωνιστεί φέτος, στο Λεβαδειακό.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here