O Ολυμπιακός το καλοκαίρι ολοκλήρωσε την ενίσχυση του δείχνοντας διαφορετικό… πρόσωπο από ότι συνήθως με πιο στοχευμένες κινήσεις λόγω της φιλοσοφίας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός έβαλε την «σφραγίδα» του και σε αυτό το κομμάτι με τα αποτελέσματα να αναμένεται να κριθούν στο φινάλε της χρονιάς.

Με ένα μικρό «παραθυράκι» για να ενισχυθούν τον Ιανουάριο, οι Πειραιώτες απέκτησαν 11 ποδοσφαιριστές. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ακόμη δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτό που φαίνεται είναι η σχετική διαφορά ποιότητας σε σχέση με πέρυσι. Σε κάποιες θέσεις καλύπτεται αλλά σε άλλες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η θέση «10» στον Ολυμπιακό. Η φυγή του Κώστα Φορτούνη έχει αφήσει έτσι και αλλιώς ένα τεράστιο κενό, αφού ο μέχρι πρότινος αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχει σημαντική συμβολή σε ιστορικές επιτυχίες του συλλόγου, όπως η κατάκτηση του Conference League, αλλά και γενικότερα.

Το κενό του προς το παρόν μοιάζει… δυσαναπλήρωτο και αγωνιστικά αφού δεν έχει βρεθεί ο παίκτης που θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει. Κυρίως τον ρόλο ανέλαβε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αλλά με αρκετά μεγάλη αποτυχία μέχρι τώρα ενώ στο τελευταίο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε και ο Μπάμπης Κωστούλας εκεί.

Υπάρχει στο ρόστερ και ο Γιουσούφ Γιαζίτσι ο οποίος ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί και ίσως αποτελέσει την λύση που ψάχνουν οι Πειραιώτες, ωστόσο προς το παρόν το πρόβλημα παραμένει και η θέση έχει μείνει… ορφανή.

loading...

Previous articleΟ φορ της ΑΕΚ που έχει 4 γκολ στην Ekstraklasa!
Next articleΗ ΑΕΚ θέλει να «βγάλει» τον Έντσο Ντίαζ από την Αργεντινή!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here