Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (29/5 22:00) ετοιμάζεται να γράψει… ιστορία. Οι Πειραιώτες παίζουν για την κατάκτηση του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα στην OPAP Arena και ετοιμάζονται να γράψουν μια ανεπανάληπτη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Στα αγωνιστικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν φαίνεται πως θα αλλάξει πολλά, με μοναδική διαφορά την επαναφορά του Ορτέγα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κατά τα λοιπά τα πρόσωπα και ο σχηματισμός θα είναι ίδια.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός, αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Φιορεντίνα (σε σχηματισμό 4-3-3) με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του, τον Κάρμο και τον Ρέτσο στα στόπερ, τους Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο στα χαφ και τους Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

loading...

Previous article«Απογοήτευση στην ΑΕΚ για τον Πισάρο» (pic)
Next articleΝτάνιελ Ποντένσε: Ο μικρός μάγος του Ολυμπιακού είναι παρών στα μεγάλα ραντεβού (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here