Οι μεγάλοι της Ελλάδας δεν συνηθίζουν να ψωνίζουν εγχώρια και κυρίως από τις μικρότερες ομάδας, μόνο εάν πρόκειται για κάποια εξαιρετική περίπτωση. Πάμε να δούμε 5 παίκτες που είναι ικανοί να παίξουν τώρα ή και σε λίγα χρόνια στους μεγάλους της χώρας.

Χρήστος Μανδάς

Προϊόν των ακαδημιών του Ατρόμητου, ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται εδώ και 1.5 χρόνο στους Κρητικούς και φέτος κάνει τη καλύτερη του σεζόν και δικαιώνει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για εκείνον. Πρόκειται για έναν σύγχρονο τερματοφύλακα που στη καλή του μέρα δε μπορεί να δεχτεί με τίποτα γκολ, ικανό και με τη μπάλα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή η αξία του είναι στις 600 χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt και έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το 2026. Οποία ομάδα θέλει να τον αποκτήσει από την Ελλάδα ή το εξωτερικό θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πέπε Κάστανιο

Ο 24χρονος Ισπανός είναι ο βράχος του Αστέρα  φέτος και δείχνει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω. Ο Καστάνιο μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της Άμυνας και είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για κάθε ομάδα. Το συμβόλαιο του λήγει αυτό το καλοκαίρι με πολλές ομάδες από την Ελλάδα να κοιτάνε την περίπτωση του.

Ζήσης Καραχάλιος

Βασικός και αναντικατάστος φέτος στον ΠΑΣ, έκανε τη “βρώμικη” δουλειά στη μεσαία γραμμή, με βασικό όπλο την αντοχή και την εργατικότητα του. Αυτή τη στιγμή η αξια του είναι στις 600 χιλιάδες σύμφωνα με το transfermarkt και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Η καλή σεζόν του δεν περνάει απαρατήρητη και είναι σε πολλά μπλοκάκια ομάδων του εσωτερικού και του εξωτερικού και παρακολουθούν στενά την περίπτωση του.

Μάριος Τζαβίδας

Ο 19χρονος μεταγράφηκε φέτος στον Ατρόμητο από τον Παναθηναϊκό και στην ομάδα του Περιστερίου έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον και έχει δείξει καλά δείγματα. Ο Ατρόμητος σκοπεύει να του δίνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει πολύ ταλέντο και τον πιστεύει πάρα πολύ. Ο Τζαβίδας έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια φέτος, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο και έχει σκοράρει 2 γκολ. Στα 2 πρώτα παιχνίδια των play out έχει αγωνιστεί ως βασικός και στα 2, γιατί ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στο επόμενο πρωτάθλημα και θέλει να του δώσει λεπτά για να εξελιχθεί. Ακόμη, ο νεαρός φορ είναι ενεργό μέλος της εθνικής κ21 και έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας. Στο μέλλον σίγουρα θα απασχολήσει τους μεγάλους της χώρας, διότι είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο.

Σταύρος Πήλιος

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ο 22χρονος μπακ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Πάντως η μεταγραφή αυτή είναι επιβράβευση των εμφανίσεων του νεαρού μπακ, ο οποίος ήταν βασικός φέτος με τον ΠΑΣ και έδειξε σημαντική βελτίωση. Εάν δεν κλείσει στον Ολυμπιακό σίγουρα οι υπόλοιποι μεγάλοι της χώρας θα τον κυνηγήσουν, καθώς θα διεκδικουσε μια θέση με αξιώσεις σε όλες τις ομάδες της χώρας.

loading...

Previous articleO Μαρθελίνο και οι προσπάθειες του Ολυμπιακού να τον φέρει στο λιμάνι
Next article“Ξανάνιωσε” στην Πορτογαλία ο Μαουρίσιο!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here