Δείτε παρακάτω τη λίστα.

Η μεταγραφική περίοδος με περιορισμούς για ελεύθερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη, με ορισμένες περιπτώσεις γηγενών παικτών να παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Παρακάτω μπορείτε σε αύξουσα σειρά να δείτε την κατάταξη των πέντε ακριβώτερων Ελλήνων που αυτή τη στιγμή δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα.

Κώστας Λάμπρου & Γιάννης Ανέστης

Με 300 χιλιάδες ευρώ στην αξία τους ισοβαθμούν στην 5η θέση της λίστας οι Κώστας Λάμπρου και Γιάννης Ανέστης, με τους δύο τερματοφύλακες να μην έχουν ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο άλλοτε γκολκίπερ της ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Λεμεσού, ενώ ο Λάμπρου ολοκλήρωσε ακόμα μια σεζόν στην Eredivisie, με τα χρώματα της Φέγενορντ.

Δημήτρης Τζίνοβιτς & Δημήτρης Σιόβας

Μια άγνωστη περίπτωση σε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου είναι αυτή του Δημήτριου Τζίνοβιτς. Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας πέρασε τη χρονιά του στη Σερβία και συγκεκριμένα στην Belgrad, ενώ διαθέτει και τη σέρβικη υπηκοότητα. Κοστολογείται στα 350 χιλιάδες ευρώ.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Σιόβα που έχει την ίδια αξία με τον Τζίνοβιτς, τα πράγματα είναι πιο γνωστά στο ευρύτερο κοινό. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός συνδέεται με τον Ηρακλή και δεν αποκλείεται σύντομα να αποχωρήση από αυτή τη λίστα, μετά την περσινή του σεζόν με τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Κώστας Σταφυλίδης

Ο Κώστας Σταφυλίδης έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τα χρώματα της Χάνσα Ρόστοκ και η αλήθεια είναι πως έχει γραφτεί σε αρκετά ρεπορτάζ μέσα στα χρόνια, όμως ο… επαναπατρισμός δεν έχει έρθει. Το transfermarkt τον αξιολογεί με 600 χιλιάδες ευρώ και δεν αποκλείεται φέτος να ήρθε η ώρα της επιστροφής του στη χώρα μας.

Κώστας Μανωλάς

Δεν θα μπορούσε κάποιος άλλος να βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, καθώς παρά την αγωνιστική του πτώση, ο Κώστας Μανωλάς αποτιμάται στο 1 εκατομμύριο από το transfermartk, έχοντας πίσω του ένα εξαιρετικό παρελθόν στη Serie A.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here