Ποιες θέσεις χρίζουν σημαντικής βελτίωσης.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε μια σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα στο φετινό πρωτάθλημα, δίχως να πετύχει τον στόχο της εισόδου του στην πρώτη εξαδα.

Ο Τραϊάνος Δέλλας έχει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ στα χέρια του και χρειάζεται να αναβαθμίσει ορισμένες θέσεις, προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστικός στη Superleague της περιόδου 2024/25.

Μια από αυτές είναι αυτή του σέντερ φορ, με τους Κρητικούς να μην παίρνουν τα απαιτούμενα από τους Χιμένες και Φελίπε, ενώ ο Ισέκα ήρθε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Και οι τρεις μαζί σημείωσαν 9 τέρματα, με τον ΟΦΗ να αποσκοπεί σε μια αρκετά καλύτερη επίδοση από τους μελλοντικούς επιθετικούς του.

Το επιθετικό κομμάτι περνάει και από τις θέσεις των εξτρέμ, καθώς μόνο οι Μοσκέρα και Μπακού από το φετινό ρόστερ αποτελούν «καθαρόαιμα» εξτρέμ.

Σε ένα πρωτάθλημα που σχεδόν όλες οι ομάδες βασίζονται στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών από τις συγκεκριμένες θέσεις και η ομάδα του Ηρακλείου θα κοιτάξει να αποκτήσει έναν τέτοιον στα πλάγια της επιθετικής γραμμής.

Το τελευταίο μεγάλο έλλειμμα στην ομάδα του Δέλλα, εντοπίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.

Μετά την αποχώρηση του Έρικ Λάρσον για τη Λίλεστρομ, υπάρχει μόνο ο Νίκος Μαρινάκης στο ρόστερ του και είναι βέβαιο ότι απαιτείται μια ενίσχυση στην εν λόγω θέση.

loading...

Previous article«Προτάθηκε ο Νενέ στην ΑΕΚ, αλλά…»
Next articleΤα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Ντιέγκο Αλόνσο (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here