Τι ισχύει με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης ολοκλήρωσε με έναν δύσκολο τρόπο τη σεζόν, όμως παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον από τους αρχικούς του στόχους, ορισμένοι παίκτες αναμένεται να απασχολήσουν αρκετές ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι… σίγουροι

Όπως είναι αναμενόμενο, ο πρώτος από αυτούς είναι ο Λορέν Μορόν, με τις φήμες για μεταγραφή του να πληθαίνουν συνεχώς. Ομάδες από Ισπανία, Τουρκία και Ασία έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον φορ του Άρη, που μετά από την τρομερή φετινή του χρονιά συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Ο έτερος που θεωρείται σίγουρο πως θα φέρει προσφορές στον σύλλογο είναι ο Μανού Γκαρθία. Στη σεζόν της επιστροφής του, ο Ισπανός έδειξε την ποδοσφαιρική του ποιότητα, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά στοιχεία και ξεχωρίζοντας στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι πιθανοί

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να ενδιαφέρει άλλες ομάδες σε σημαντικό βαθμό, είναι ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, με τον Αγγλονιγηριανό δεξιό μπακ να έχει παρουσιάσει ορισμένα σπουδαία αγωνιστικά στοιχεία, σε αυτά τα δύο χρόνια του στη Θεσσαλονίκη.

Η περίπτωση του Άλβαρο Σαμόρα είναι διαφορετική. Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, που στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη έδειξε αρκετά δείγματα του ταλέντου του και συνήθως αυτές οι περιπτώσεις τυγχάνουν της εκτίμησης ομάδων, κυρίως του εξωτερικού, συνεπώς φαντάζει πιθανό το να συγκεντρώσει μεταγραφικές προτάσεις.

loading...

Previous articleΣτην Αθήνα για την… Athens Kallithea ο Βράνιες!
Next articleΑπέρριψε καλή πρόταση για Ελίασον η ΑΕΚ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here