Τα πλέι άουτ της Super League ξεκινάνε και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τα παρακολουθήσεις.

Δεν είναι μόνο ότι προβλέπεται μία μάχη… σώμα με σώμα για την παραμονή. Είναι και ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που αξίζουν τη προσοχή μας. Το TransferGeeks σας παρουσιάζει δέκα Έλληνες παίκτες έως 23 ετών τους οποίους αξίζει να προσέξετε τις επόμενες εβδομάδες, όσο τα πλέι-άουτ του πρωταθλήματος είναι σε εξέλιξη.

Πήλιος

Ο 22χρονος αριστερός μπακ κάνει τη καλύτερη χρονιά της καριέρας του χωρίς να υπάρχει περιθώριο για διαφωνία επάνω σε αυτό. Ο Σταύρος Πήλιος έχει δύο ασίστ σε 18 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ έχει 5 ήττες στα 18 ματς που έπαιξε και έχει χάσει 6(!) από τα εννιά ματς που εκείνος δεν αγωνίστηκε.

Σίγουρα αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στο τι θα κάνει στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έρχονται, καθώς άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που πρόκειται να μας απασχολήσει για πολλά χρόνια.

Λώλης

Εδώ το πράγμα έχει ενδιαφέρον. Ο Λώλης θεωρείται ένα από τα ταλέντα του αύριο, ενώ έχουν έρθει να τον παρακολουθήσουν και σκάουτερ από την Ιταλία σε προηγούμενο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει δείξει αυτά που περιμέναμε από εκείνον.

Στα πλέι-οφ και σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια, έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του και αποδείξει ότι έχουν δίκαιο όλοι όσοι περιμένουν πολλά πράγματα από εκείνον.

Μπακαδήμας

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει τη μερίδα του λέοντος στη κατηγορία των νεαρών ποδοσφαιριστών που αξίζει να προσέξουμε. Ο Μπακαδήμας έχει δείξει ένα πολύ μικρό δείγμα γραφής, αγωνιζόμενος σε έξι παιχνίδια. Παρόλα αυτά, σε αυτό το διάστημα η ομάδα του ΠΑΣ κράτησε το «μηδέν» σε τρία από αυτά και δέχθηκε ένα γκολ σε δύο ακόμη.

Ο 22χρονος δείχνει να έχει «δέσει» δίπλα στον Εραμούσπε, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσουμε στα πλέι άουτ και να δούμε το πως θα συμπεριφερθεί σε αυτά τα παιχνίδια.

Τσάπρας

Ο 21χρονος μετά από έξι χρόνια στον Λεβαδειακό έχει καταφέρει πλέον να κερδίσει μία θέση στη πρώτη ομάδα. Ο Πετράκης δείχνει να τον εμπιστεύεται, με τα highlights του να είναι το ματς που έδωσε δύο ασίστ με τον Ατρόμητο αλλά και το γκολ του με τον ΠΑΟΚ.

Σε μία ομάδα η οποία «καίγεται» ο Τσάπρας θα πρέπει να δείξει ότι είναι αρκετά ώριμος για να βοηθήσει τους Βοιωτούς να παραμείνουν στην κατηγορία. Εφόσον τα καταφέρει σίγουρα αρκετά βλέμματα θα πέσουν επάνω του. Εμείς πάντως θα τον παρακολουθούμε όπως και να έχει.

Τζαβίδας

Το όνομα του Τζαβίδα απασχόλησε ιδιαίτερα όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει τη καριέρα του στον Ατρόμητο, όπου του είχαν υποσχεθεί θέση βασικού στην πρώτη ομάδα.

Φέτος σε 28 ματς έχει 2 γκολ και 2 ασίστ, ξεκινώντας εντυπωσιακά τη χρονιά αλλά… κόβοντας ταχύτητα στη συνέχεια. Στα πλέι-άουτ περιμένουμε να δούμε αν ανακτήσει τη φόρμα του.

Τζοβάρας

Ο 23χρονος είναι από τους μεγαλύτερους στη λίστα, αλλά έχει λόγο να βρίσκεται εδώ. Κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο, είναι μέσα στις φάσεις και έχει πετύχει 4 γκολ σε 429 λεπτά συμμετοχής.

Με λίγες περισσότερες ευκαιρίες από τον Κρις Κόουλμαν ίσως ο Τζοβάρας δείξει ότι αξίζει να έχει μεγαλύτερο ρόλο σε επίπεδο Super League.

Ζουγλής

Στη κατηγορία «Αστέρας Τρίπολης» υπάρχουν τρεις παίκτες που αξίζουν τη προσοχή μας. Ο Ζουγλής κάνει… πλάκα στο πρωτάθλημα της Κ19 και λίγο έλλειψε να χρηστεί σκόρερ στο ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Πρόκειται για 19χρονο εξτρέμ που με τον Αστέρα να μην έχει στόχους, παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Άκη Μάντζιο και στα πλέι-οφ θα έχει την ευκαιρία να στείλει μήνυμα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Προύντζος

Bασικό στέλεχος της περσινής Κ19 του Αστέρα που διεκδίκησε μέχρι το τέλος τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ δείχνοντας καλά στοιχεία και συνεχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Όσο η χρονιά πηγαίνει προς το τέλος της, αναμένεται να τον βλέπουμε όλο και περισσότερο.

Κωστέας

Το «κανόνι» της περσινής Κ19 του Αστέρα Τρίπολης πλέον έχει τον χώρο του στην πρώτη ομάδα. Στα 19 του έχει μία χρυσή ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει θέση στη πρώτη κατηγορία.

Μανδάς

Η μία αλήθεια είναι ότι δε θα περιμένουμε να τον δούμε στα πλέι-οφ. Η δεύτερη αλήθεια όμως είναι πως θα ήταν πάρα πολύ άδικο να γίνει οποιαδήποτε αναφορά σε νεαρούς Έλληνες και να μη μπει στη συζήτηση.

Ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος σύμφωνα με την άποψη μας, έχει κάνει ήδη… θαύματα τη φετινή χρονιά. Περιμένουμε να διατηρήσει αυτή τη σταθερότητα στα πλέι-οφ.

loading...

Previous articleΈνας (πολύ) δύσκολος μήνας και ένα ζεστό χειροκρότημα για τον Μπάμπα Ραχμάν
Next articleO πρώην του Άρη που παλεύει για τη σωτηρία παρέα με το Φάμπρεγκας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here