Κατάφεραν να ανεβάσουν την ποδοσφαιρική τους αξία.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πραγματοποίησε την επιθυμητή σεζόν, όμως παρά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Τρίπολης κατείχε ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά και αυτό αποτυπώθηκε στη χρηματιστηριακή τους αξία στο transfermarkt.

Χουάν Μιριτέγιο

Τι να πει κανείς για τον Αργεντίνο επιθετικό; Αποτέλεσε αναμφίβολα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Superleague, πετυχαίνοντας 13 γκολ και 2 ασίστ σε 29 συμμετοχές. Αν συνεχίσει έτσι, τότε είναι βέβαιο πως θα πραγματοποιήσει σύντομα το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η αξία του διπλασιάστηκε με τους Αρκάδες, φτάνοντας στο 1 εκατομμύριο.

Πέπε Καστάνιο

Ο Ισπανός στόπερ ήρθε στην Τρίπολη το καλοκαίρι του 2020 και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία. Ο 25χρονος κατάφερε να αποτελέσει βασικό στέλεχος του Αστέρα, λειτουργώντας ως μια σταθερά στην άμυνα του.

Πρωτοήρθε στην Ελλάδα με αξία 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ μετά το πέρας των φετινών playouts αυτή ανέβηκε στα 800 χιλιάρικα, ανεβαίνοντας κατά 100.

Σεσκ Ρεγκίς

30 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ. Αυτός ήτανε ο φετινός απολογισμός του Ισπανού δεξιού εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιστός στην ομάδα, ο 28χρονος δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές που να βοηθήσουν τους Αρκάδες στο επόμενο βήμα, ως μια πολύτιμη λύση.

Η αξία του έφτασε τα 700 χιλιάρικα, ξεπερνώντας τα 600 με τα οποία ξεκίνησε την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

loading...

Previous articleΟ πρώην «ερυθρόλευκος» που υποβιβάστηκε στη Σαουδική Αραβία!
Next article«Για αυτό έφυγε ο Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here