Ο δισεκατομμυριούχος νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, σκόρπισε ελπίδα με την έλευση του στο Αγρίνιο, πως θα μπορέσει να “ανεβάσει επίπεδο” την ομάδα και ίσως στα επόμενα χρόνια να έχει υψηλότερες βλέψεις

Την πρώτη του μεταγραφική περίοδο πάντως κάθε άλλο παρά ανενεργός ήταν, παρά την δυσκολία για την εύρεση παικτών τον Ιανουάριο.

Έκανε μεταγραφές κυρίως με γνώμονα το μέλλον, ποδοσφαιριστές όμως που μπορούν να βοηθήσουν και άμεσα την ομάδα. Για παράδειγμα οι Χουάνπι και Γκρατερόλ (αμφότεροι διεθνείς με την εθνική Βενεζουέλας) είναι σε θέση να αποτελέσουν εξαιρετικές μονάδες για το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Γκρατερόλ μάλιστα, ήρθε,αγωνίστηκε, κράτησε με εξαιρετική εμφάνιση ανέπαφη εστία και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Φαινόταν άλλωστε η σιγουριά στο βλέμμα του με το που μπήκε στο γήπεδο. Προκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις που δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες.

Ακολουθεί το δίδυμο των Ελλήνων, Μπουζούκης και Βοΐλης. Ο πρώτος γνωστός σε όλους, εκ της φουρνιάς των “μωρών του Δώνη” με τρομερές προοπτικές εξέλιξης που δεν “στέριωσε” όμως ούτε στην Κρήτη. Ελπίζει να βρει το λιμάνι του στον Παναιτωλικό.

Ο Βοΐλης διαφορετική περίπτωση, θα δώσει βάθος στο ρόστερ, ταλαντούχος νεαρός με πολύ μέλλον αν δουλέψει σωστά.

Τελειώνουμε με τους δύο ακόμη ξένους, Νικόλα Στάγιτς και Αφίζ Νοσιρού. Ο πρώτος μόλις στα 21 του, Σέρβος κεντρικός αμυντικός με συμμετοχές στην Νις έρχεται να δώσει λύσεις με την ελπίδα να καλύψει το κενό του Κορνέλιους.

Στα χαφ ο Αφίζ Νοσιρού, ένα ακατέργαστο ταλέντο, στοίχημα για τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να τον εντάξουν στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ομαλά. Διεθνής ήδη με την εθνική Νιγηρίας και φυσικά έχει αναλυθεί πλήρως το προφίλ του από τους Transfer Geeks.

Οι κινήσεις του Καμίνσκι δεν θυμίζουν κινήσεις κροίσου, ούτε απέχουν πολύ (σε αξία) από εκείνες που θα έκανε ο Παναιτωλικός στην προ-Καμίνσκι εποχή. Το θέμα είναι πως ο Αμερικάνος δείχνει να ακολουθεί ένα πλάνο, ώστε να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του “μεγαλώνοντας” την ομάδα.

loading...

Previous articleH Aταλάντα και ο Κρίστενσεν που αρέσει στον Γιοβάνοβιτς
Next articleΟ Χατζηδιάκος είναι… ανοιχτός στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here