Ο Μαυριτανός επιθετικός γύρισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη,δείτε τι δήλωσε:

Για την επιστροφή του:“Αισθάνομαι πολύ καλά που επέστρεψα. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σε ένα περιβάλλον, που το γνωρίζεις. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, κι εγώ κι η ομάδα, για την επιστροφή μου! Γνωρίζω πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, όλη τη λειτουργία της ομάδας. Αυτά είναι καλά για εμένα.

Βρήκα μια ομάδα συμπαγή. Οι παίκτες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους κι αυτό βοηθάει από όλες τις απόψεις. Είδα αρκετά παιχνίδια του Άρη ως τώρα στη σεζόν. Είναι μια καλή ομάδα και φαίνεται αυτό. Σε ό,τι με αφορά και σε ό,τι αφορά στην επιστροφή μου, καταλαβαίνω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ, για να δείξω ότι μπορώ να δώσω το κάτι παραπάνω, που περιμένει η ομάδα από εμένα. Δεν είναι εύκολο, όμως, πρέπει να το κάνω”.

Για τον προπονητή:”Είναι καλό που βρίσκω προπονητή από την Αγγλία. Έχουμε ίδια νοοτροπία κι αυτό με βοηθάει. Από εκεί και πέρα, όμως, η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι ίδια παντού και τελικά όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο”.

Για το βαθμό ετοιμότητας του: “Θέλω να βρω καλό αγωνιστικό ρυθμό. Από την ημέρα που ήρθα ξανά στον Άρη κάνω έξτρα ατομική προπόνηση, για να το καταφέρω αυτό. Δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω το πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες. Πιστεύω ότι σύντομα θα φτάσω στο 100%”.

Για τη σύντομη θητεία του στον Ολυμπιακό:“Ήταν μια καλή εμπειρία. Βρήκα καλούς συμπαίκτες εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, ήταν μεγάλο βήμα για μένα. Με βοήθησε η παρουσία μου εκεί να προοδεύσω αγωνιστικά και να ωριμάσω, να καταλάβω καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η ομάδα άλλαξε τρεις προπονητές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό δεν ήταν εύκολο για εμένα, όπως δεν είναι για κανέναν παίκτη. Δεν έχω να πω κάτι άσχημο, όμως, για κάποιον.”

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: “Θα είναι μια μεγάλη μάχη, αυτό είναι σίγουρο. Θέλουμε τη νίκη, τη χρειαζόμαστε. Το ίδιο, όμως, και ο Ολυμπιακός. Περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε.”

loading...

Previous articleΑΕΚ:Δύο ομάδες από το Ιράν για Μοχαμαντί!
Next articleΟμάδα-έκπληξη για Ματίγια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here