Αν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε αλήθειες, καλύτερα να βγείτε από το συγκεκριμένο άρθρο. Αν πάλι είστε, ορίστε οι ποδοσφαιριστές ελληνικών ομάδων που έχουν “ταβανιάσει”

Ματέο Γκαρσία
Μετά την εξαιρετική πρώτη του θητεία στον Άρη Θεσσαλονίκης, η πολυπόθητη επιστροφή του δεν ήταν το ίδιο ιδανική. Ο Ματέο είναι παίκτης του Άρη τρία χρόνια τώρα, χωρίς να έχει ξεχωρίσει και με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Τελευταία κάνει καλά παιχνίδια, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί εύκολα κανείς πως το πρόσημο όλων αυτών των χρόνων είναι θετικό. Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα ανανεώσει.

Πάντως δεν είναι ο Ματέο της πρώτης χρονιάς. Δεν είναι ο παίκτης που μας έκανε να πιστεύουμε πως μπορεί να βρεθεί σε μεγάλο πρωτάθλημα. Και πιθανότατα δεν θα ξαναγίνει αυτός ποτέ.

Γιάννης Κώτσιρας
Σε αντίθεση με τον Ματέο που απογοήτευσε, εκείνος εξέπληξε. Πήρε την μετακίνηση από τον Αστέρα στον Παναθηναϊκό, όμως δεν δείχνει πως μπορεί να μεταγραφεί σε καλύτερη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε μια αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας και ο ίδιος ο Κώτσιρας έφτασε το μέγιστο των δυνατοτήτων του με την παρουσία του στο ρόστερ του “τριφυλλιού”.

Μάριος Βρουσάι
Ακόμη ένα θύμα του ρόστερ των ερυθρόλευκων. Τον “έφαγε” η έλλειψη χρόνου συμμετοχής και η χρησιμοποίηση του σε άλλες θέσεις. Πλέον δεν μοιάζει πιθανό να βρει βασικό ρόλο στο πλάνο των ερυθρόλευκων.

Πιθανό να αποχωρήσει τα επόμενα χρόνια και να κάνει αξιόλογη καριέρα στο εξωτερικό, καθώς είναι ακόμη νεαρός. Πάντως ως επίπεδο, αυτό του Ολυμπιακού μοιάζει να είναι το μέγιστο που μπορεί να αγωνιστεί.

Γιώργος Μασούρας
Εξαιρετικοί αριθμοί, του λείπει σε μεγάλο βαθμό η συνέχεια στην απόδοση του. Είχαν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς για μεταγραφή στο εξωτερικό, όμως παραμένει στον Ολυμπιακό.

Πιθανότερος προορισμός του άλλωστε ήταν η Τουρκία, παρά την μεγάλη αξία του στο Transfermarkt δεν θα ναι εύκολο να βρει ομάδα σε παραπάνω επίπεδο. Τίμιος, όμως δεν δείχνει να έχει τα φόντα για να ανέβει σκαλί πάνω από τον Ολυμπιακό.

Ράφα Σοάρες
Στην αρχή απογοήτευσε, πλέον έχει καθιερωθεί χωρίς να εντυπωσιάσει βέβαια με την απόδοση του. Δεν είναι πως έχει και τεράστιο ανταγωνισμό για την θέση του βασικού, με έναν Τσαούση που “έβγαλε” μεγάλο τραυματισμό και έναν Βιειρίνια που μεγάλωσε.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει βρει αριστερό μπακ, και ο Σοάρες να παίζει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Εκτίμηση μας πως δεν θα βρει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, δεν θα καταφέρει να “τρυπήσει” το ταβάνι του.

Ζοάν Σάστρε
Περίεργη διαδρομή για τον Σάστρε. Από wonderkid και σύνδεση με αγγλικούς συλλόγους, στην αφάνεια στη Μαγιόρκα και ένα hero to zero to κάτι ενδιάμεσο στον ΠΑΟΚ.

Πλέον βρίσκεται σε μια μέση κατάσταση όπου εκτιμάται η προσφορά του, όμως δεν θεωρείται πως μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Κάτι σαν τον συνάδελφο του, τον Ράφα Σοάρες.

Ανδρέας Γιαννιώτης
Ίσως μια ρισκαδόρικη επιλογή από μέρους μας, ενώ διανύει εξαιρετική σεζόν. Έχει κάποια ματς που “κατεβάζει ρολά” και άλλα που δεν φαίνεται τόσο.

Βοήθησε αρκετά τον Ατρόμητο φέτος όμως η ομάδα του Περιστερίου πιθανότατα να είναι το ανώτερο επίπεδο που μπορεί να αγωνιστεί.
Σε ομάδα του Big-5 δεν μπορεί να σταθεί βασικός ( όλοι οι τερματοφύλακες είναι καλύτεροι του ).

Βασίλης- Εφραίμ Μάντζης
Όλη η ομάδα των Transfergeeks κατέληξε στην συγκεκριμένη λίστα, με πονάει λίγο να γράφω το όνομα του Μάντζη καθώς πρόκειται για προσωπικό “πουλεν”. Θα προσπαθήσω λοιπόν να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται.

Είναι αρκετά μεγάλος για μεταγραφή στο εξωτερικό, ίσως να αποτελούσε αξιόπιστη λύση για μια ομάδα λίγο πάνω απ το επίπεδο του Ιωνικού. Με αυτή την λογική δεν έχει ” ταβανιάσει” καθώς τα τελευταία δύο χρονια έχει κάνει τις καλύτερες χρονιές του, όμως δεν νομίζουμε να πάει παραπάνω από μια μικρομεσαία ελληνική ομάδα.

loading...

Previous article«Τι συμβαίνει με τον Κικάνοβιτς που ήθελε η ΑΕΚ, δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής»
Next articleΧουλτ: «Κάναμε προσφυγή επειδή στον Παναθηναϊκό δεν πλήρωναν»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here