Ποια είναι η πρώτη πεντάδα.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουμε παρατηρήσει αρκετές ομάδες να βασίζουν την τακτική τους προσέγγιση στη γρήγορη μετάβαση στην άλλη άκρη του γηπέδου, μετά από κλέψιμο.

Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελεί εξαίρεση, με ορισμένα σύνολα να δείχνουν μεγαλύτερη έφεση στα κλεψίματα, σε σχέση με κάποια άλλα, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις.

Στην 5η θέση βρίσκεται ο Παναιτωλικός με 166 συνολικά κλεψίματα, γεγονός που τον έχει βοηθήσει στην κατάκτηση 11 βαθμών μετά από τους πρώτους 8 αγώνες.

Λίγο πιο πάνω και με μόλις 3 παραπάνω βρίσκεται ο Βόλος, που κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την έδρα του Ατρομήτου, έπειτα από ανατροπή του σκορ.

Η Athnens Kallithea έχει δυσκολέψει όλα τα φαβορί που έχει βρει στον δρόμο της και αυτό εν πολλοίς βασίζεται στην ένταση που βγάζει στην ανασταλτική της λειτουργία, μετρώντας 176 κλεψίματα.

Η δεύτερη θέση ανήκει στην έκπληξη της κατηγορίας, η οποία δεν είναι άλλη από τον Άρη. Σίγουρα τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο στα μέχρι στιγμής 186 κλεψίματα, όμως συνηθίζεται να βλέπουμε ομάδες με μικρότερη κατοχή της μπάλας να πρωταγωνιστούν σε αυτές τις κατηγορίες.

Παρά το γεγονός αυτό, η κορυφή ανήκει στον Λεβαδειακό, με το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου να διακρίνεται από τον δυναμισμό που παρουσιάζει, καταγράφοντας 192 κλεψίματα και δείχνοντας πως δεν σκοπεύει να αποτελέσει εύκολο «θύμα» για κανέναν αντίπαλο.

loading...

Previous articleΤο… εφιαλτικό ξεκίνημα του πρώην τερματοφύλακα του Άρη στη Γαλλία
Next articleΟ ΟΦΗ είναι η… μισή καριέρα του Τιάγκο Νους!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here