Για άλλο ένα καλοκαίρι οι μεταγραφές ήταν πολλές, με αρκετές εξ αυτών να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Η ομάδα του TransferGeeks σας παρουσιάζει της δικές της επιλογές για τις μεταγραφές οι οποίες απογοήτευσαν για τις ομάδες της Super League, εκτός του Big-5.

ΟΦΗ – Στεφενς

Κακή αρχή για τους Κρητικούς στο φετινό πρωτάθλημα που οδήγησε σε αλλαγή προπονητή και αισθητή βελτίωση τις τελευταίες αγωνιστικές. Κομβικός στα τελευταία ματς ο Χρήστος Μανδάς που έδωσε βαθμούς στον ΟΦΗ με τις εμφανίσεις του κάτω από τα γκολπόστ. Αν και το πλάνο ήταν να έχει τα γάντια του βασικού ο Στέφενς, οι ανεπαρκείς εμφανίσεις του του έδειξαν τον δρόμο προς τον πάγκο. Και με την φόρμα του Μανδά, δύσκολα θα πάρει ευκαιρία ο Ολλανδός.

Βολος – Νοκαρ

Εξαιρετικές οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου για ακόμη μία σεζόν, σημαντικός λόγος για την ξέφρενη ως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Η μόνη κίνηση που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα είναι ο Άντονι Νοκάρ. Ο Γάλλος εξτρέμ με τεράστια εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, ήρθε ανέτοιμος μετά από μία σεζόν με ελάχιστες συμμετοχές και χρειάστηκε αρκετό καιρό για να μπει στο rotation της ομάδας της Μαγνησίας. Πλέον έχει αρχίσει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και με την φυγή του Πάολο Φερνάντες θα κληθεί να «βγει μπροστά» και να αντικαταστήσει άξια τον Ισπανό εξτρέμ.

Παναιτωλικος – Ζοαο Πεδρο

Το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός έχασε τον Νίκο Βέργο και έσπευσε να βρει έναν άξιο συμπαραστάτη του Νίκου Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Η επιλογή των Αγρινιωτών ήταν ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος ήρθε με αξιώσεις μετά από μια καλή σεζόν στην Τουρκία. Ωστόσο, μέχρι τώρα μετά βίας «πατάει χορτάρι» αφού οι 11 συμμετοχές του είναι ως επί το πλείστον ολιγόλεπτες. Η αλήθεια είναι πως οι κακές του επιδόσεις έχουν «κρυφτεί κάτω απ’ το χαλί» λόγω των εκπληκτικών επιδόσεων του Νίκου Καρέλη.

Αστερας Τριπολης – Μπερτογλιο

Η χειρότερη μεταγραφή του Αστέρα ακούει στο όνομα Φακούντο Μπερτόγλιο. Ο Αργεντίνος, μετά από μια διετή παρουσία στον Άρη, ήρθε με αρκετά «παχυλό» συμβόλαιο και ελπίδες να αναμορφώσει την μεσοεπιθετική γραμμή του Αστέρα. Αδυνατεί να βρει ρόλο στο σύστημα του Μεταξά και δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει σε έναν Αστέρα που «παραπαίει». 

ΠΑΣ Γιαννινα – Πριορ

Μια εντελώς διαφορετική ομάδα ο ΠΑΣ φέτος, με πολλές μονάδες να αποχωρούν. Μία από τις σημαντικότερες απώλειες, εκείνη του Γιούρι Λοντίγκιν, κλήθηκε να καλύψει ο Γάλλος Πριόρ. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε αρκετά κακή απόδοση, αναγκάζοντας τον Στάικο να εμπιστευτεί τα γάντια στους τερματοφύλακες που βρίσκονται ιεραρχικά χαμηλότερα από τον Γάλλο. Έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, κερδίζοντας «στο νήμα» τον Στέφενς για τον τίτλο του χειρότερου τερματοφύλακα ως τώρα στην Σούπερ Λιγκ.

Λεβαδειακος – Ρετζις

Οι Βοιωτοί με την άνοδο τους στην Σούπερ Λιγκ πραγματοποιήσαν ορισμένες «δυνατές» για τα δεδομένα τους μεταγραφικές κινήσεις. Μία από αυτές ήταν εκείνη του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου Ρετζίς, που όμως μέτρησε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής και δεν κατάφερε να αφήσει το σημάδι του στην ομάδα του Βέλιτς. Το συμβόλαιο του λύθηκε κοινή συναινέσει πριν περίπου έναν μήνα. Βέβαια ένα ελαφρυντικό που του αναγνωρίζεται είναι πως υπέστη βαριά θλάση στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά δεν κατάφερε ποτέ να ανακάμψει μετά τον τραυματισμό του.

Ιωνικος – Μεντοζα

Πέρυσι ο Χαβιέρ Μεντόζα ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ εκτός BIG-5, ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Φέτος , μετά την μεταγραφή του στον Ιωνικό το καλοκαίρι, όλοι περίμεναν η ομάδα της Νίκαιας να στηριχτεί πάνω του (δεδομένης και της φυγής του Άοσμαν ). Ωστόσο, στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν έχει να επιδείξει πολλά πέρα από ένα εκπληκτικό φάουλ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Από τις αλλεπάλληλες ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ιωνικού δε γλύτωσε ο Αργεντίνος. Το συμβόλαιο του λύθηκε και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λαμια – Mποακι

Η φετινή υπέρβαση της Λαμίας να ντύσει στα χρώματα της τον πολύπειρο φορ Ρίτσμοντ Μποάκι δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής. Ο Γκανέζος ήρθε ανέτοιμος και σε 8 ματς έχει καταφέρει να σκοράρει αλλά και να αποβληθεί από μία φορά. Η εμφανίσεις του εξηγούν το γεγονός ότι η Λαμία έχει την χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λιγκ, έχοντας πετύχει μόλις 6 γκολ.

loading...

Previous articleΣτη Πλζεν ο Βίντρα που έφτασε κοντά στον Άρη! (photo)
Next articleOι μεταγραφές που απογοήτευσαν (Big 5 edition)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here