Ποιοι παίκτες μπορούν να καλύψουν το κενό.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ τιμωρήθηκε οριστικά για 5 αγωνιστικές με αφορμή τα συμβάντα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να βρει λύση στις θέσεις των εξτρέμ, προκειμένου να στηρίξει το επιθετικό της πλάνο στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από το υπάρχον ρόστερ, ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα τη θέση του δεξιού εξτρέμ είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος πραγματοποίησε και εξαιρετικές σεζόν σε αυτόν τον ρόλο.

Οι Κίκε Σαβέριο και Μιχάλης Παναγίδης ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξουν πλευρά, παίζοντας με αντίθετο πόδι, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγονται αυτού.

Πάντα, βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση του… πολυθεσίτη Άλβαρο Σαμόρα για τον Άκη Μάντζιο, με τον Κοσταρικανό να διαθέτει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις και είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί και στη δεξιά πτέρυγα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά τις παραπάνω λύσεις, ο Άρης οφείλει να κινηθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας εξτρέμ, ασχέτως του τι θα συμβεί με την υπόθεση Σουλεϊμάνοφ.

loading...

Previous articleVIDEO: Ο Μπερναμπέ που θα υπερασπιστεί την εστία της Καλλιθέας
Next articleΈμεινε ελεύθερος από την Πολωνία και πάει Τρίπολη ο Τριανταφυλλόπουλος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here